2013-07-30

PL week 23-25

Nusprendžiau prieš atostogas atsiskaityt ir parodyt ką veikiau per vasarą, nes net ir važinėjant pirmyn atgal, būnant su abiem vaikais namie, pramogaujant ir t.t., sugebėjau kartais šį bei tą paskrebint. Aišku pirmenybė visad buvo PL, taigi jį pirmą ir pristatau :)

WEEK 23
 Svarbiausias savaitės įvykis - Gustas pradėjo sėdėt. Ot smagu jam, dabar viską stebėt jau iš naujos pozicijos. Ta proga ir vežimo lopšį pakeitem sėdimąja dalimi, dabar važiuoja kaip didelis vyrukas :)

 Įsigijau naują telefoną, taigi pagaliau galiu naudotis Instagrama!!! Ot laimes mamai!!

Gustas jau ragauja įvairaus maisto ir va kartais dėja paberia... šį kart nuo pomidoro labai išbėrė kojas ir rankas, taigi jo teks atsisakyt. Dar reik paminėt ir Nojaus laimėtą konkursą ir žinomą prizą, kurį mažasis dailininkas iškart išbandė ir padarė dar vieną paveiksliuką (tik kad jo nenufotkinau..).

WEEK 24
 Smagi savaitė pas močiutę Kaune ir savaitgalis kaime. Kaune smagiausia buvo pilis ir kiti atrakcijonai prie "Megos", nes tik ten normali aikštelė vaikams žaisti, o ji mum visai netoli. Ir žinoma draugės primintas senasis Vytauto parkas! Oi kaip ten smagu, tos senosios supynės: saulutė, laiveliai, traukinukas, karuselės!!! Nuostabiai praleistas laikas!

 O kaime aišku smagiausia visur lakstyt, kartu su tečiu plaut mašiną, žvejot ir valgyt valgyt uogas!!

"Megos" pilis ir Vytauto parkas :)

WEEK 25
 Šią savaitę Nojus patyrė nelaimingą įvykį, važiuodamas savo mediniu dviratuku nuo bėgančio takelio, kuris leidžiasi į požeminę aikštelę prekybos centre, trenkėsi į duris. Rezultatas praskelta lūpa, kurią teko siūt 6 siulėm, nubrozdintas smaktas, panosė, sutrenktas dantukas, kuris pradėjo juoduot...

 Bet visą laiką gi nesedėsi liūdnas ir negalvosi apie nelaimes, geriau užsimiršt ir pabūt su geriausia drauge :)
Štai toks biednas skeltalūpis su kątik susiūta lūpa.

Daugiau kol kas nenufotografuota, jei rasiu laiko, šiandien bandysiu nufotografuot ir parodyt likusias savaites. O kol kas tiek iš PL :)

10 komentarų:

  1. Buvo labai smagu isisukti i jusu seimos kasdienybe. Daug darbo - bet jis to vertas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Smagiai leidziate laika. Isigyjai iPhone? Jo, instagrama nuostabus dalykas! Gaila maziuko del tos lupos avarijos, tikiuosi rando nebus. Lauksiu sekanciu irasu bloge ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne Samsungam pas mus jie populiaresni ir pigesni. O instagrama tikrai super, man labai patinka :) Rando nebus, nes siuta apatines lupos vidine pusem jau iskrito visi siulai, tai jau viskas sugije ir pamirsta, tik kai einam pro ta vieta kur atsitenke, visad prisimena ir pasako.

      Panaikinti
  3. Koks spalvotas PL! Sveikinu taip atsakingai pildant! ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aciu aciu, didziausias isbandymas bus rugpjutim per atostogas, klausimas kaip per jas neatsilikt..

      Panaikinti
  4. nuostabiai ! saunuole, kad tesi ir dar tokiam aukstam lygyje :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai smagu buvo perzvelgt jusu praejusias savaiteles:) bet jau kaip dickio tavo pagailo:( nieko ner baisiau uz vaiku traumas ir ligas...tikiuosi jau sveikas ir trauma uzsimirso!
    Apsvieskit mane kodel instagram puiku?:) as neismanele esu:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Instagrama gerai, nes su ja labai greit ant nuotraukos uzdedi pasirinkta filtra taip pagrazindamas nuotrauka. labai gerai buna kokiom nevisai kokybiskom foto, uzdedi retro filtra ir viskas super grazu! zodziu jei turi smartphone'a parsisiusk programele ir isbandyk, pamatysi grazuma :)

      Panaikinti