2013-06-09

Ar journaling

Meniniais dienoraščiais žaviuosi jau senai, net esu bandžiusi daryti, bet susidūriau su problema: ką į juos rašyt, apie ką daryt... Galiu puslapį dekoruot, bet ką jame rašyt neįsivazduoju, tiesiog neturiu tokio vidinio poreikio kažką išlieti. Taigi taip savo art journaling ir užmečiau, kol... neatradau SODAlicious blogo, su jų nuostabiosiomis priemonėmis, darbais ir svarbiausia: meninių dienoraščių temomis. Stebėjau, stebėjau šį blogą ir nutariau, kad laikas ir man pabandyt. Taigi įsigijau vieną jų dienoraščių ir pagal skelbiamas temas pradėjau darbuotis. Ir ką galvojat........ taigi jėga, man žiauriai patinka ta laisvė, kurią suteikia šis stilius, o pasirenkant duotą temą, nereik sukt galvos apie ką daryt, ką rašyt ir t.t., viskas vyksta taip natūraliai. Taigi į savo skrebinimo lagaminėlį dedu dar ir Meninius dienoraščius.

I admired Art journaling for a long time, I even tried to do this kind of scrapbooking, but I encountered a problem: what do they mentioned, what to write in them ... I can decorate pages, but what to write...I just do not have the inner need something to vent. So I forgot my art journaling  until ... SODAlicious. I love their products,  amazing inspiring work, and most importantly, art journaling themes! I watched and watched this blog and I decided that it is time for me to try. So I bought one of their diaries and started to work. And what you're thinking ........ I love it, that freedom afforded by this style, and the choice of a given topic, no need to worry about what you would do, what has been written and so on, everything happens so naturally. So now in my scrapbooking briefcase lay  art journaling too :).

[Cover]
[try]

[passion ]
[safety]
Su paskutiniuoju puslapiu dalyvauju SODAlicious konkurse, kurio tema : "Safety" (saugumas)

With last page I participate in SODAlicious challenge No. 28 "Safety".

 

6 komentarai:

  1. jega, jega, jega :) labai idomu ir labai patinka :)

    sveikinu su tokia puikia pradzia

    AtsakytiPanaikinti
  2. Fainas tas dalykas art journaling:) ..as dar iki jo nepriejau:)..vis atrodo, kad nemokesiu taip graziai primakaluot ir protingai parasyt:):) Bet SODAlicious stebiu ir as, gal viena diena isbandysiu...pradziai, gal reik daugiau skrebuku padaryt panasiu i annos marios, kuri irgi labai fainai kuria:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai va tame ten ir esme, kad gerai bus betkuriuo atveju, nera grazu ar ne Art journaling'e, bent jau mano tokia nuomone :)

      Panaikinti
  3. Super! Smagu kad pradejai! As tai apleidau sita dalyka...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai viena pradedi, kita apleidi, visko gi nespesi padaryt, svarbu isbandyt :)

      Panaikinti