2012-06-20

Tradiciskai trys darbai :)

Ojej kaip senai berašiau... Kažkaip vis pritrūksta laiko ar noro. Bet va susiėmiau :)  Jau reikalas parodyt, kad gyva ir kad net retkarčiais paskrebinu :) Prieš kurį laiką, tvarkiau savo skrebinimo albumus, viska surušiavau, sužiūrėjau ir pamačiau, kad visai nemažai priskrebinau per savo 2 skrebinimo metus. Tiksliau suskrebinau iš esmės visas Nojaus nuotraukas, kurias norėjau. Kiekvieniem jo gyvenimo metam gavosi po stora pilna albuma. Aišku tu metu dar nedaug :)))) pirmi ir antri, o treti dabar pildomi. Dar albumas darbeliam apie mus su vyru ir pan, albumas kelionei i Fr. Beto esu padarius du mini-albumus (pirmi Nojau metai ir antri Nojaus metai), du Kalėdinius albumėlius, tokį paprasutį kelionių į Taize albumą, ir galima sakyti dvi Smash knygas (antrają dar baiginėju). Ir keletas pradėtų, bet nebaigtų projektų. Išbandyta nemažai stiliu, technikų. Apibendrinat manau, kad visai nemažai padariau per 2 skrebinimo metus. Sutikau nuostabių žmonių, įamžinau svarbias akimirkas, taigi be galo džiaugiuosi atradusi skrebinimą ir nors dabar skrabinu mažiau, bet vis tik skrebinu ir skrebinsiu!!! :)))

O čia tai ko dar nerodžiau :)

 Šiandieninis darbelis apie pagrindini šios vasaros užsiėmimą - supimąsi.


 Darbelis darytas Vilniečių susitikime

Senai darytas darbelis, kurio vis neprisiruošiau parodyti.

Tai tiek :)
Tikėkimes iki greito!

10 komentarų:

  1. :D dabar supratau ka reiskia priskrebinai :DDD
    Nu kaip visada sauniai !!! Zinai jei skrebintum tokiais tempais kaip seniau- reiktu naujo buto su daug spintu, kad turetum kur laikyti visus skrebus ;)
    Linkejimai ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va ir as galvoju kad netilps man jie, todel ir nusprendziau kad galiu vieniem vaiko metam skirt viena albuma, o visas kitas nuotraukas kist i smach book'us ir pan.

      Panaikinti
  2. Jau pasigedau! Kaip cia galejo ivykti kad dingai taip ilgai? sakai ir noro ir laiko pritruko. Kad laiko pritruktu tai suprantama, bet noro...sunku patiketi kadangi tokiais tempais skrebindavai (gal perdege ta aistra?)
    Baltai pavydziu kad sakai jog suskrebinai visas Nojaus nuotraukas kurias norejai. As dar belagybe savo vaiku pirmu metu nuotrauku neesu suskrebinus.
    Skrebukai visi dailus ir pasizymi butent tavo braizu. Tikiuosi taip ilgai nedingsi ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal blogai issireiskiau noro labiau pritruko bloge irasa padaryt, skrebint noras nedingo, tik laikas. Gi buta isirenginejam, pradejom nuo visai pliku blokeliu ir gipso kartono sienu, tai darbo DAUG, todel ir nukeliavo skrebinimas i galini plana. bet remontai baigsis, todel ir zinau kad grysiu.

      Panaikinti
  3. Smagu matyti tave cia ;) dziaugiuosi kad dar skrebini ir skrebinsi ;D tai lauksiu su naujais darbais ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikiuosi greit turesiu, reik tik sulaukt fotopopieriaus, kad galeciau nuotrauku atsispauzdint

      Panaikinti
  4. Gal jau ir issikapstet is visu ligų? mes irgi palepe buvom, tas darželis mat...

    Labai žavingi darbai! Ir baltai pavydziu dviračio stampo(?)

    :-)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tfiu tfiu tfiu apmazejo jau ligos. Tikiuosi ilgai nesugrys.
    O dviracio ten ne stampas, ten visa kortele is My mind's eye follow your heart chipboard'o (http://www.mymindseye.com/FYH/FYH.asp) Ziauriai fainas man tas rinkinys

    AtsakytiPanaikinti
  6. Puski, niekad nenuobodu žiūrėti į tavo skrebukus. Lauksiu dar!!!

    AtsakytiPanaikinti