2012-04-23

Vėjaraupiai

Taigi ligos nesibaigia... :))) Tik baigesi viena liga, prasidėjo kita - vėjaraupiai :) Tiesa pasakius labai džiaugiuosi, kad dabar persigo, nes buvo lengva forma, maži spuogiukai, be temperaturos, nesikasė, žodžiu liux :) Ir teptis žaliai patiko, vis sakė, čia ir čia reik tept, o kai fotografavau, pozavo, rodė taškiukus ir pan. Žodžiu vėjaraupiai tikrai gali būt linxma liga, svarbu laiku ja persirgt, tai yra ikimokykliniam amžiui :)

[vėjaraupiai gali būti linxma liga]

Kadangi fotografuojant, Nojus labai pozavo, maivėsi, tai aišku niekaip paskui negalėjau išsirinkti kuria nuotrauką skrebinti, todėl kelias nuotraukas sudėjau i tokią kaip atverčiamą knygutę.


7 komentarai:

  1. Ogo kokia linksmi taskiniuociai :))) tikrai gerai, kad langva forma apturejot ir taip smagu bus su sypsena prisiminti, o dar kaip tu cia idomiai ir labai praktiskai sutalpinai tiek puikiu foto! super reikes kada pasinaudoti sia ideja ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O kaip smagiai suskrebinai ligas :D Liuks spalvos! Labai faina, kad taip lengvai persirgote, ir nereikejo Nojukui ilgai kankintis (as iki siol su siaubu prisimenu savo pacios vejaraupius... brrr).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai va todel taip ir dziaugiuosi, nes kuo didenis perserga tuo sunkiau... Tai net drauge su savo beveik dvieju metu mergaite vazinejo pas mus kad persigtu ji, nes pati vyresne sirgo ir buvo sunku...

      Panaikinti
  3. Koks zaliuokas :D
    Labai faina ideja sudeti foto i atverciama knygute!!!

    Ir man tas balandzio 15 d kalendoriaus lapas kaip super ziurisi, tinkamai panaudota journalling'ui

    AtsakytiPanaikinti
  4. Paziurejus, tai tikrai Nojui atrodo - dzin tie vejaraupiai, svarbiausia zali taskai ;DD
    Linksmas skrebukas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tikrai labai smagus skrebukas. :) Smagu, kad ligos tokios linksmos pas jus. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Vyrukas megstantis papozuoti pries foto aparata :) JAV vejarupiu negydo melynais taskiukais...butinai ir as tokia fotosesija surengciau.
    Labai liuksiskas skrebukas...tobula visa prasme!

    AtsakytiPanaikinti