2011-09-01

Nojaus pirmi metai

Sakiau, reikia padaryt Nojui albumėlį, tokį, kaip dariau draugų mergaitei. Ta mintis taip užvaldė, kad puoliau daryt, ir net du, tiesą pasakius: pirmų ir antrų metų. Ir padariau!!! Kol kas vieną, bet ir kito jau pusė padaryta. Taigi ilgau neplepėdama, rodau :)

Šiaip labai kažko naujo nepamatysit, nes struktūra tokia pati kaip prieš tai daryto, bet toks man labai patinka, ir toki aš sugebu pabaigt :D 

 Keliose vietose viename puslapyje yra po pora nuotraukų (buvo labai sunku išsirinkt kurią dėt, tai sudėjau abi :D )


Beje nusprendžiau tokio tipo albumus daryt kiekvieniem Nojaus metam, kol nenusibos :D

6 komentarai:

  1. Koks fainuoliskas albumiukas ;) viskas paprasta ir grazu :) o nuotraukytes tai kaip visad pas tave liuksiskos :) manau gera mintis kiekvieniems metams daryt, nes taip gerai matysis kaip auga, tobuleja :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mielas albumukas bei jo siuzetas. Ta nuotrauka su akiniais tai nemirtinga! :D
    o kokie albumo matmenys? ar labai issiskecia? Panorejau pati pasigaminti kazka panasaus, bet manau ant vieno lapo pagrindo desiu visu metuku- kas men. nuotrauka.
    Siaip, jei leisi...ne kritika bet pastaba is patirties ;).... As esu padarius mini albuma su sagutemis (panasiai kaip tu). Kadangi mini albumo lapai ne imautese, neuzilgo sagos nutryne priesingo lapo nuotrauka :(:( Tai pageidautina jei nori distress'into efekto, bet...man asmeniskai nepageidautina kad nutrina siuzeto veida...
    O gal tau ir nesvarbu (kaip Ali E....jai albumai labiau patinka kada matosi kad buvo daug vartytas, 'ciupinetas'). Nuo to albumo nesekmes, as visad kada klijuoju atsokusias detales, bandau sudeti du puslapius 'sumustiniu' ir klijuoti detales taip kad neliestu priesingo puslapio nuotraukos.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dekui Irma uz patarima, as ju ir kritikos visad laukiu, taip gi mokinuosi. Cia gi mano tik antras padarytas albumukas, abu nauji, tai neturiu patirties dar del susidevejimo. Bet siaip nesu as priekabi, jei kazkas nukrenta, nusitrina tai ka padarysi, nera amzinu dalyku, aisku norisi kad ilgiau laikytusi, bet nesigraziu jei kazkas atsitinka :)
    albumo dydis 12x15, nuotraukos 10.5x12. Seip sitas antras labiau issisketes, matyt daug pridejau sagu ir kitu iskiliu detaliu, pries tai darytas nebuvo toks storas :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Super! Jau laukiu antrojo tokio ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jau Nojukas koks mielybe pupuliukas! Labai labai Puški man patiko tavasis albumiukas! Super!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Geras, ir kokios nuotraukos su sarmu parinktos :) Bijau as net pradeti savuosius, nes nebaigsiu turbut per metus :))

    AtsakytiPanaikinti