2011-08-30

naujienos

Praeitą savaitę padariau vieną darbelį kurio vis neprisiruošiau parodyt, dabar kad jau prisiruošiau tai rodau :)


Dar vienas jau senai padarytas darbelis, tai darbelis mano slaptai skrebukei, kurią ištraukiau skrebinimo susitkimo metu :) Taigi tai darbelis kurį dariau Eglei - agee

O dabar lekiu toliau daryt Nojaus albumėlį :) (tikiuosi šį kart pabaigsiu ir jum parodysiu :D )

8 komentarai:

  1. nuostabus skrebukai!
    Pirmam labai patiko kaip susidorojai su labai margu pagrindu, ir ta nuotrauka tokia nepakartojama...rodos jauciu saules spindulius. Antram papurskimas labai patiko ir tas zoliu stampas...SUPER!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Beje aprasymas pirmo darbelio pasleptas ant tagiuko, kai neikomponuoju aprasymo ant pacio skrebuko, tai visad darau ji ant tagiuko ir kazkur uzkisu, vis delto gi svarbiausia aprasymas. O si kart istorija tokia, kad cia Nojus atejo i papludimi pirma karta ir tik atejes va taip atsigule ir "deginosi" :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  3. LAbai siltai, veza geltona , veza Nojaus zinojimas ka reik daryt papludymyje :)))))
    Eglei pasiseke, orginalus darbas BY PUSKIS :)))

    AtsakytiPanaikinti
  4. smagus pirmasis skrebukas :) ir toook vasariskai ryskus :) nuotrauka pamacius tai nuosirdziai nusijuokiau, nes ji tokia naturali :) faina :) o antrasis skrebukas patiko savo gamtiskumu :) ji pamacius iskatrt pagalvojau, kad tavo suskrebinta :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. man abu labai faini. pirmasis toks "puskiskai" spalvingas ir su daug detalių, kurios smagiai tarpusavy dera (kada nors ir as gal ismoksiu visko daug, bet skoningai sudeti.
    o antrasis tau nebūdingai ramių spalvų, bet nemažiau žavingas - mane labai veža tie taškiukai-burbuliukai (didesnis, mažesnis, iš karoliukų), žodžiu, liuks. :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai labai patiko pirmasis! Toks spalvotas gražus! O antrasis toks lyg ' miskinis' apsamanojes, rudeni ir lietų primena ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Cha, as irgi, kaip Sypseniki, nenulaikiau juoko, pamacius pirmaji :D Jau toks puikus saulutes myletojas! Ir pasluoksniavimas, bei detales - labai patinka, kaip tu viska suderini.
    Antrasis irgi patiko (megstu apskritimus ir skritulius). Labai grazios spalvos.

    AtsakytiPanaikinti