2011-08-25

kaba kabikas tupi tupikas :)))

Taigi taigi, pamačiusi scrapping.lt netradicinio skrebuko konkursą nr.8 baisiausiai užsimaniau pasidaryt kabiką. O jei nori reik daryt :D Tai vakar pradėjau, o šiandien kol Nojus gal jau 5 ar 6 kartą žiūrėjo Rango filmuką, baigiau!!!


Norėjau, kad tai būtų vaikiškas, spalvingas kabikas, kuriame būtų Nojui reikšmingų daiktų simboliai.


Kitas dalykas, kurio norėjau, tai kad kabikas butų kaip paveikslėlis su rėmėliu ir iš jo lipančiais veikėjais. Todėl kažkaip sulanksčiau is juodo vatmano popieriaus rėmelį.

 Prie mūsų namuo nuolat skrenda oro balionai, ir aišku Nojui jie laaabai patinka, tik išėjęs į lauką jis jau žiūri ar jie yra ar ne. 
Būtent tokio oro baliono idėją radau, kažkuriam bloge, taigi pasiskolinau ir vakar sulipdžiau savo pirmą kreivoką oro balioną :)


Kitas svarbus berniuko atributas žinoma yra mašina, jų namuose pilna, lauke reik jas nuolat stebėt, tėčio mašiną vairuot ir t.t., kas turi berniukus manau supranta, ką reiškia mašinos berniukam :)


Ir paskutinis, bet begalo svarbus (nors čia ir mažas) atributas - gitara. Kas buvo skrebinimo susitikime, turbūt jau atsimena mano vaiką kaip gitaristą, taigi groja jis ir toliau, su tėčiu vis susėda ir groja abu, o gitara vis dar keliauja daug maž visur su mumis.

Tai toks kabikas ir Nojuškos gyvenimas :D

3 komentarai:

  1. Nuostabus kabikas! Jau tie monstriukai kokie faini ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. :) cia maty nuo berniuku priklauso ... nelabai turim masinu ir nei vienos gitaros :)
    linksmas:) kabikas tupikas, sekmes!
    knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  3. jega!!! labai fainas :) linksmas gyvas!!!
    o tie debeseliai su oro balionu - fantastiski !!!
    juodas remelis - galvojau, kad i dezute nuo saldainiu viska patupdei, bet pasirodo - pati lankstei - super! super!! super!!

    AtsakytiPanaikinti