2011-08-08

Pasikrovus gerų emocijų

Savaitgalis buvo nuostabus, pasikroviau geru emicijų ir atsiminimų kaupyklą kaip reikalas!!! Ačiū visom organizatorėm ir dalyvėm!!! Buvo nuostabus skrebinimo susitikimas, atrodo norisi dar ir dar!!! Gi taip smagu, gera, fantastiška pasinerti į skrebinimą, bendrauti su žmonėm, kurie irgi tuo gyvena ir serga!!! Žodžiu to nenupasakosi, reikia sudalyvauti, taigi jau pradedu laukti mūsų mažų vilniečių susitikimų ir bendro susitikimo kitais metais!!! Dar kartą aččččččiūūūūūū!!!!

Beja vienas nerealiausių dalykų buvo tai, kad buvau apdovanota!!! Jaučiuosi, kaip gavus oskarą, nerealu, net nežinau ką pasakyt, tiesiog neapsakmai gera, kad kažkas įvertina ir pastebi mano darbelius!!! AAAčiūūūūū!!!!!


Tai kaip jau pridera, reikia pristatyti, ką gi nuveikiau tam rojuj :D Planavau aišku daugiau, bet padariau tik du darbelius, gi reikėjo ir pabendraut, paplepėt, gėrybių prisipirkt :D tai kur ten spėsi, kalnus skrebukų padaryt :D




Dabar belieka pabaigti dar du pradėtus darbelius ir įgyvendinti kitas idėjas, kurias sužadino šis susitikimas :) 
Gero skrebinimo ir geros dienos!!

Kristina :)

12 komentarų:

  1. Spalvotasis man labai patiko! Smagu, kad gera laiką apturejai! Oi ir žinoma sveikinimai už nominacija!!! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. As irgi uz spalvotaji - vasariskai linksma :) bet ir antrasis toks idomus, patiko ideja pasigaminti savo rastuota popieriu is dainos zodziu. Ant ko juos cia atspausdinai? skaidrios pleveles?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kadangi buvom stalo kaimynes, tai patvirtinsiu, kad ant skaidrios pleveles ;) Kristina, sveikinu dar karteli, tu verta to prizo su kaupu ;) tavo darbai, labai ksirtingi ir ikvepiatys

    AtsakytiPanaikinti
  4. Geriausi sveikinimai gavus skrebinimo "oskara " :)
    Zinoma, kad tu jo verta 100% :) nes esi spartesne uz visa sparcia komanda :))))
    Na, ka, tie kurie likom uz ekrano.. lieka saldziai pavydeti jusu emocinio susitikomo zavesio .... ir laukti marias darbu ne vien emociju :)))
    Skrebukai tavo labai zavus, as kai pazystu antrojo skrebuko detales, tai galiu pasakyti kad jas panaudojai labai super. O pirmam, tai ir pamegsti ir pasiuti dar spejai :))))
    Linkejimai, knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  5. Oho! kokia nominacija!!! sveikinu, esi to tikrai verta, as net apakus ant kiek sparciai tu skrebini, ir tobuleji neapsakomai!
    Dailus abu skrebukai...tik dabar perskaiciau kokia ten daina - pasirodo kad viena is mano megstamiausiu dainininkiu Adele (jos visas dainas atmintinai zinau turbut :D). Tik pasidare keista kodel butent parinkai "Rolling in the Deep" vaikiskai temai, kadangi dainos zodziai ir tema tikrai ne vaikiska ;) bet paskui paskaiciau toliau ir supratau kad sunelio megstamiausia daina ir supratau :) Sis skrebukas toks vintazinis sakyciau bet spalvota nuotrauka siuolaikine...idomiau sukomponuota...
    Sekmes, taip ir toliau!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveikinu!!!
    Ir linkiu darbuotis taip ir toliau, kad metu gale lentyna luztu nuo skrebuku ;))
    Darbeliai labai mieli;) Man antrojo ideja patiko...jau turiu minciu ir as ...

    AtsakytiPanaikinti
  7. dalijablog, Indre, Agneja dekui labai!!

    Zivile, kaip Indre ir sake spauzdinau ant plieveles skirtos rasaliniam spauzdintuvui, nes maniskis rasalinis.

    Knopkinukai, matyt todel ir padariau tik du, nes dar kol apneriau ir pan, reikejo dar ir siulu, vaselio, adatos eit ieskot :)

    Irma, Adele as pastoviai klausau, ir kai tik padeda grot Rolling in the Deep, Nojus nuo pirmu akordu pradeda dainuot "iiiii" ir kai jiaukstai dainuoja jis irgi aukstai "dainuoja" arba cypia, todel ir dariau darbeli apie sia daina, nors teksto prasme aisku vaikui ji netinkama. O del nuotraukos, tai tiesiog neturejau susitikime nespalvotos, kai pradjau daryt darbeli, pagalvojau kad reikia daryt su nespalvota, tai ji atidejua, bet veliau nusprendziau, kad bus idomu ir spalvota, inest to vaikisto ziasmingumo, i rimta suaugusiu pasauli :)

    Dar karta aciu uz komentarus!!!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Sveikinu! Vien i darbus pasiziurejus matosi, kad susitikimas buvo tikrai nuostabus. Sveikinu gavus tokia nominacija, tikrai tikrai esate jos verta, nen neabejoju! :))
    O darbai tikrai nerealus! Spalvotasis - nu super! Galeciau ziuret ir ziuret, net akis atgaivina. :) Antrasis - taip pat nuostabus! Toks grynas "vintage" ir ta spalvota nuotrauka jame liuks! :) Net negaleciau pasakyt kuris man labiau patinka, o net ir nereikia sakyt. Reikia tiesiog zavetis. :)

    Ignac

    AtsakytiPanaikinti
  9. Dekui Ignai, ir tu man sakyk tu, nes sutikes net pagalvotum kad as is tavo mokyklos :D (ta prasme, kad dar buna daznai, kad manes zmones paklausia ar turiu 18 ), tagi ir jauciuosi dar ne perseniausia, todel sakyk tu, dylas?

    AtsakytiPanaikinti
  10. sveikinu gavus tokia puikia nominacija, ji kaip tik tau :) nes tavo skrebukai nuostabus ;) kaip katsisedus skrebint neturiu minciu ar nebematau spalvu, visad ateinu i tavo namucius ir ziurineju.. ziurineju ir iskart minciu gimsta :) tad skrebink tokiu pajegumu ir toliau :)
    abu skrebukai super, net pamacius juos supratau, kad jie tavo ;)

    AtsakytiPanaikinti
  11. AAAciu sypseniki, nerealu, kad dar kazkam ir padet kartais galiu!!! Aciu!!!

    AtsakytiPanaikinti