2011-07-29

šventė

Kai šventė, tai šventė!!!!
Šiandien ne tik, kad brangiausiojo tečio gimtadienis, bet dar ir siuntiniu visa kruva gavau!!! Ir ne betkokiu, o skrebinimo gėriųųųų!!! Ačiū Knopkinukam ir SesuteiLt!!! Jetau kiek laimės, lėksiu viską dešimt kartų išžiūrėt ir iščiupinėt, o jum duosiu pora savo naujų darbelių patyrinėt :))


Nojus jau nuo pat mažumės, kai buvo visai leliukas, mokėjo suimti stipriai kumsčius ir visas įsitemti, tarsi darytu kakų :D Taip dažnai su juo žaisdavom :))) Tačiau kai paaugo, jis nustojo taip daryt, o dabar, kai buvom pas teti kaime, jis vaiksčiojo vis aplinkuj, susiėmęs už užpakalio ir sakė "kaka", aš vis pasodinu jį ant puodo, bet jis nieko nepadaro, kol vieną kart pasodinau ir parodžiau, kad reik taip "pasistegt", kad kas nors išeitų, ir tada prasiėjo spektaklis, Nojus prisiminė savo senus "stenėjimus" ir sėdėdamas ant puodo pradėjo juos demonstruot, juoko buvo iki ašarų :)))) !!!! Ir kaip gali nemylėt tokio šposininko :)))

[kaka?]

Antrasis darbelis, tai padrąsinimas Nojui, kad gyvenime siektų ko nori ir žinotų, kad aš visad būsiu šale ir jį palaikysiu. Šita nuotrauka man tokia nereali, toks tikras, vaiko susižavėjimas, jam naujais, neatrastais dalykėliais...
[myliu ir tikiu]

Dėkui, kad užsukot, gero savaitgalio!!!

6 komentarai:

  1. Pirmas 'kaka' skrebukas toks linksmas bei juokingas, o antram nuotrauka tikrai nereali ypac kai padidinai. Skrebini tikrai kaip 'fabrikas', bet kokybe darbeliu visai nenukenti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokie darbai šaunūs ir išduok paslaptį iškur pas tave tiek įkvėpimo ... net trys man nematyti darbai ir tokie puikūs :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveikinimai jusu teciui!!! :))) Ir jus svenciat ? ! :)))) - nu nerealus tie musu sutapimai :)))))
    Skrebukai prikolni tokie :) bet kaip bebutu tu ji visose situacijose palaikai :))) Pastebejai :)))
    Dziugu, kad tiek daug laimes ateina per viena diena :))))

    GEro vakaro!!
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  4. Geras netgi visi 2 skrebukai! :)))) Ir netgi kaka tema suskrebinai :))))
    Ir is viso, kaip greit darbuojies, pavydziu tokio ikvepimo ir darbu lengvumo!
    Labai smagu pas tave lankytis :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kokia juokinga tema suskrebinai :DDD
    gera juoko doze nuo pat ryto gavau , Aciu ;DD
    Antrasis skrebukas suzavejo didele nuotrauka, labai grazu!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Gražus skrebukų derinys - vienas labai linksmas ir nuotaikingas, o kitas - ramus, rimtesnis. Pirmajame tiek daug spalvų, tačiau visos dera tarpusavy, o žodžiai "kaka" ir "bingo" išvis nerealiai parinkti!

    AtsakytiPanaikinti