2011-08-24

Mission impossible sometimes is possible

Man labai patinka mini albumai, tik bėda  tame kad ir kiek jų pradėčiau daryt nesugebu jų pabaigt... Mission impossible kaip sakant :) Bet pasirodo viskas yra possible kai labai nori ir reikia :D Taigi praeitą savaitę netinginiavau, kaip tik ji buvo labai darbinga, nes padariau MINI ALBUMĖLĮ!!!! Tik kad ne sau, bet turbūt todėl ir padariau, kad ne sau :D Žodžiu draugų mergaitei suėjo metukai, tai albumėlis jai metukų proga. Nedidelis, kalendoriaus tipo, bet ką veikt buvo. Darydama ji galvojau, kaip kitos sugeba juos daryt ir daryt ir dar užsakymam, gi tiek daug darbo, nors pažvelgus gal ir nepasakytum, bet vien popierių supjausymas, suklijavimas, pasendinimas ir t.t. kiek laiko užima. Bet svarbiausia, kad padariau ir rezultatu esu patenkinta ir tėveliai, bei svečiai buvo sužavėti, dabar net kuriu minti, kad ir Nojui tokio reikia tiek pirmų tiek antrų metų, tik klausimas ar juos pabaigčiau.... :DDD

 Elenytės albumėlis :)

  Jame 13 puslapių: nuo gimimo iki metų kiekvienas mėnuo, bei pirmosios dienos

 Naudojau pagrinde Crate Paper ir dcvw popierių

Tai toks albumėlis :)

10 komentarų:

  1. eik tu sau, koks albumas!!! labai grazu :) tiek darbo ideta... o dar sakai nemoki minialbumu daryt... melage :P

    AtsakytiPanaikinti
  2. NUOSTABU!!! nemenkas darbas toki albuma sudeti!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nu tikrai kad vertas aplodismentu tavo miniukas! Visu pirma uz grozi, o visu antra uz uzbaigima :) As pati turiu viena toki pradeta, didziaja dalim padaryta, bet neuzbaigta mini albumiuka, tai mane karts nuo karto sazine pagrauzia, kad neuzbaigiu :)
    Tai va, griztant prie tavojo albumiuko, man dar labai patiko, kad palikai vietos uzrasams. Teveliai nepatinges uzpildyt? :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. kokia tu bitute :) liuks albumiukas.
    O sau, pasirasyk data dydeliais skaiciais kada turi priduoti Nojui albuma ir pamatysi kaip darbas pavyks :)
    Pastebejau, kad daznai kiti turi daugiau musu darbu, nei mes patys :)
    linkejimai
    knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  5. Wow, wow!!! Fantastika, puikiai susitvarkiai su sia misija, negaliu akiu atplesti kiek daug yra ka "pavartyti" :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tikra tiesa kad neina jų pabaigti. Aš turiu du tokius. Labai idomus sprendimas - vienas puslapis nuotrauka, kitas dekoruotas. Patinka toks svarus tikslus stilius. Taigi sveikinu su uzbaigimu!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dekui visom visom!! Kol dariau galvojau tikrai kito nedarysiu daugiau, bet dabar jau rankos niezti kazka panasaus noredamos daryt.
    Knopkinukai gerai sakai, data manau pagelbetu, reik uzsibrezt iki Nojaus gimtadienio, tai per pora men gal padarysiu :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Super koki dideli darba padarei. As ir prie vieno tokio mini albumo ketinu prisest, bet kazkaip tingisi, galbut saltais rudenio vakarais... :)) Albumelis nuostabus, daug detaliu, spalvotas, smagu akis po ji pavedzioti :))

    AtsakytiPanaikinti