2011-03-16

My sweet corner

Prieš kurdama blogą, tuėjau idėją jį pasipuošti savo darbeliu ir pagaliau ją įgivendinau. Mintis buvo pavaizduoti skrebinimo esmę, todėl čia apsigyveno nuotrauka, gražieji popieriukai, medžiaginės gėlytės, nėrinukai ir t.t. Užrašai simbolizuoja mane.

Puškiu mes su vyru vadinam vienas kitą.  Moč - naujausia pravardė, taip vyras pradėjo vadint, kai gimė vaikas :) Pu - Puškio sutrumpinimas.
Beje dobiliukai blogo fone ne be priežasties. Aš gi iš Dobilų gimines, taigi kaip ir pridera atitinkama atributika :)

5 komentarai:

  1. vakar ziurinedama tavo tinklarasty - pastebejaulabai faniai suskrebinta tinklarascio pavadinima, po to ziurint tavo skrebinio kampelio nuotraukas - akis taip pat uzkliuvo uz kabancio sio skrebuko :) laukiau kada galesiu is arciau panagrineti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai idomus skrebukas, visus kampelius, visas detales istyrinejau :) sauni ideja suskrebinti tinklarascio pavadinima!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai patiko skrebukas ir blogo papuosimas juo! Sveikinu su blogo ikurimu!

    AtsakytiPanaikinti
  4. As i tavo blogeri uzeinu ne karta, bet idomus dalykas, man vis kas nors sugeba sutrukdyti, tau palikti komentara :))net dabar jau kokia 20 minuciu, kaip bandau palikti irasa :)))
    Sian atsiverciau, nes uzmaciau popieriuku rinkini:)) bet as ji jau turiu... tai ejau pasizvalgyti:)
    ne karta ziurejau i tavo rozini Lo, vis neradu zodziu :)
    O sita kai atsidariau, nu tiesiog likau be zodziu .. man patinka minciu ir darbu jauciama laisve :) patinka zmones isdyke ir del to laimingi, linkiu jums to ir toliau :)
    sio skrebuko popieriukai visi guli stalciuje, gal liftinti, sako kad tai auksciausias pripazinimas :))))tik savos nuotraukos jau koks 100 metu neturiu :)))
    Labai nuostabiai atrodo uzrasas, ji darei, ar buvo tooks ?
    Linkiu kurybines sekmes !
    p.s nesugebu prisijungti prie sekeju, vis praso per nauja uzsiloginti....

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nu va koks begedis blogas, neleidzia sekt jo!! gaus velniu :D :D :D
    O siaip labai faina, kad patiko mano darbeliai, o ypac sitas, nes sitas kazkaip man paciai laaabai patinka :) Liftint tai visada prasom :))) as ir pati megstu rinkt man patinkancius darbelius ir is ju semtis ideju ir pan :) O nuotrauka zinok mano sita gal kokais 2007 metais daryta... dabar tik vaika fotkina, nieks manes nebefotikna...:( :))))
    uzrasa dariau. stampavau su va situ alfabetu http://www.scrapmalin.com/fiche-scrapbooking-clear-design-stamp-bird-branch-alphabet-11-21377.html , o zodzio "sweet" raides kazkada pirkau skrebink.lt jos man labai patinka :)
    tai dekui uz apsilankyma, lauksiu dazniau :)

    AtsakytiPanaikinti