2011-03-15

Aš pasiuvau kelnes!!!!!

Savaitgalį apsilankiau pas draugę ir ten susižavėjau jos pasiūtomis kelnėmis savo dukrytei. Taip susižavėjau, kad nutariau ir pati pabandyt pasiūti kelnes Nojuškai, aišku nesvarbu, kad nemoku siūt, kad nesugebu tiesiai susiūt, esu pasiuvus tik pagalvėlei užvalkalą ir kelis maišelius žolelėms, svarbiausia didelis noras :)

Taigi pirkau medžiagos ir puoliau siūt "aladino" kelnes. Jos labai gerai tinka Nojui, nes klynas yra pakankamai žemai ir užpakalis nuo daugkartiniu sausklelniu neatrodo toks didelis. Žodziu vaikam augantiem su daugakrtinem sauskelnem "aladino" kelnes kaip tik!!!


Pirma pasiuvau mėlynas kelnes. Jas pasiuvus supratau, kad blogai iškirpau užpakali, nes jis gavosi žemiau nei priekis. Bus iš ko pasimokyti!!! Antras dalykas kurį blogai dariau, tai labai netvarkingai susiuvau liemenį, nes prie pagrindines medžiagos norėjau prisiūt trikotažinę, kad gautūsi ale guma, aptempianti pilvuką. Bandžiau padaryti ir klostes, kad medžiaga gražiau kristų, bet aišku nieko nesigavo, taip jau buna kai viską iš galvos darai :D

Taigi siūdama antras kelnes jau stengiausi iš pirmų klaidų pasimokyti. Užpakalį padariau didesnį, liemenį susiuvau jau tvarkingai, tik klostes vis tiek nepavyko.
Svarbiausia buvo, kad pabandžiau siūt ir man patiko, beto ir Nojuška praturtėjo, dvejomis kelnėmis :)

2 komentarai:

  1. šaunuolė :) tikrai nuostabios "aladino" kelnės ir pozuotojas smagiai nusiteikęs :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. kokios fainos kelnytes! ir sugebejai!

    AtsakytiPanaikinti