2013-12-05

Keletas senienų

Betvarkydama nuotraukų segtuvus kompiuteryje, aptikau nerodytų darbų, ir štai prisiruošiau sutvarkyt ir įkelt :) Kaip sakant dienos darbas įveiktas :)))

Taigi taigi, kaip senais laikais trys darbeliai vienu metu :) Daryti dar vasarą, o eterį pasiekę jau tik žiemą...

Nesenai užplūdo tokia nostalgija, tiem skrebinimo laikam, kai skrebukus tiesiog kepdavau kasdien, būdavo pilna konkursinių, akvyvių skrebukių, kurios taip pat nenuilsdamos dirbdavo, rodydavo. Dabar jaučiu kažkokį sąstingį, net jei ir paskrebini, įkelti darbelį va užtrunka vos ne pusę metų... baisuma kaip sakant... Reik tik tikėtis kad dar sugrįš tie seni-nauji skrebinimo laikai,  kai viskas buvo gyva, o ne užšąlę....

[believe in yourself]

 Gustas nėra didelis išdaigų krėtėjas, todėl dauguma skrebukų apie jį, su juo, yra apie baisiausiai didelę meilę, kurią jis sužadina. Šis iš tos serijos :)

 [burbuliatorius]

 Apie labai smagų renginį, kuris vyksta kiekvieną vasarą. Ir tą kartą, kai iš jo visus išvarė didžiulis juodas debesis.

[Big brother, Little brother]


Tai tiek, dekui, kad užsukot!

3 komentarai:

  1. Kaip spalvinga viskas! vaikai prisimins savo vaikyste spalvinga, linksma bei tokia kuri buna tik darniose seimose kaip Jusu! Labai dailu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokie smagus! Ypac paskutinysis man labai labai. Nuotrauka tokia gera. O ir tos sirdeles labai graziai cia man :) Ech, vasara, smagus metas :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aciu labai abiem, graziu zodziu niekad nebus per daug, po ju ir norisi vel skrebint :)

    AtsakytiPanaikinti