2013-10-16

PL week 36-39

Tęsiam toliau PL. Rugsėjis. Šį kat nieko labai nepasakosiu, manau nuotraukos ir taip viską pasako :)

[week 36]

 [week 37]

[week 38]

[week 39]

3 komentarai:

  1. Kokia tu saunuole!!! Pavydu ziuret i slenkancias ir iliustruotas savaites....as grimstu i didele spraga su praleistom savaitem...bet kita vertus, kai nedarau PL, daugiau noriu skrebint/kurt..bet sazine vistiek nerami..gal vistik susiimti?:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ziuriu kad Tavo PL sustojo ties Rugseju (?) ar dar skrebini PL ar tam pertrauka? Linkiu dabaigti - reikia daugiau si projekta palaikanciu! Galbut ne toks 'kurybiskas issiliejimas' palyginant su atskiru skrebuku skrebinimu, bet PL iamzina tokias nuotraukas bei istorija kurios tikriausiai vietos nerastu ant atskiru skrebuku. Dailus, spalvingi tavo PL...tikiuosi tesi si projekta ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Skrebinu skrebinu, viskas tvarkingai padaryta iki sios savaites pradzios :) Tiesiog tenka susideliot prioritetus ka daryt, o ko ne, kad viska spetum, nes kuo didesnis auga mano mazasis tuo maziau man laiko palieka skrebinimui.. o atrodo turetu but atvirksciai.. taigi daugiau skrebinu, bet maziau sedziu prie kompo ir fotografuoju darbus, bei ikeliu juos, nes vis delto sutvarkyt foto ir ikelt laiko uztrunka...

      Panaikinti