2013-03-08

Which is which?

Kai pamačiau naują scrapping.lt konkurso schemą šiek tiek išsigandau, nes darbai su taip pasuktom nuotraukom mane neitin žavi, tokių aš nelabai darau, o gal visai nedarau.... Taigi pagalvojau, kad bus tikras iššūkis, padaryti darbelį pagal pateiktą schemą.


Vis dėlto visai netikėtai darbelis susidėliojo labai greit ir neplanuotai. Tiesiog pasiėmiau dvi nuotraukas, kurias jau senai norėjau suskrebint, ir padėjau ant lapo kažkaip kreivai, ir toliau jau prisiminus konkursą ir pažvelgus į schemą, viskas liejosi kaip liejasi dažai :)))


[which is which]

Darbas apie tai, kad abu mano bernai gimė rudenį 3 metų ir 2 sav skirtumu, taigi aprangos atžvilgiu labai pasisekė, nes ne tik, kad abu berniukai, bet ir auginami taip pat sezoniškai. Todėl ir iš ligoninės abu buvo parsivežti taip pat aprengti. Belieka atspėti, kuris yra kuris :)))

6 komentarai:

  1. Gal Nojus kairej puse, o Gustas desinej? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nuostabus skrebukas! Kaip graziai man tie paliejimai dazais ziurisi! Ikvepei mane siuo darbeliu, jau mintyse delioju skrebuka apie savo mazuosius, nes panasiai irgi gime, tik skirtumas 5 metai ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai smagu kad ikvepiau, del to ir verta det darbelius. aciu :)

      Panaikinti
  3. Eina sau!:oo Nuostabus skrebukas!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. O geras, kaip fainai :) Ir kaip atskirti juos ..? :)
    Liuks skrebukas su visais parašaliojimais, pakringeliojimais, dažų nubėgimais. Ir dar sutirpau dėl pagrindo poprieiaus - lyg aguonų sėklos pabirusios. :)

    AtsakytiPanaikinti