2012-11-05

Nauji darbai

Taigi susirinko trys nauji darbai, todel laikas pasirodyti :)

[crazy man]


Pastaruoju metu vis padarau darbelių apie mūsų tėtuką. Šį kart apie pašėlusią jo pusę, kuri man taip patinka :) Aprašymas tagiuke po nuotrauka.

[eilinį kartą dūkstat]


Šiandieninis darbelis apie vaikų draugystę, kuri didžiam mano džiaugsmui puikiai rutuliojasi :)

[Song about LOVE - Song about YOU]


Visad kai einu kažkur toliau, klausau muzikos ir kai tik išgirstu Leon Somov feat. Jazzu - Song about Love iškat pagalvoju apie savo brangiausiajį. Taigi buvo tik laiko klausimas kada padarysiu darbelį šia tema, ir štai prisiruošiau.

Paklausykit šio grožio :)


Geros dienos!


9 komentarai:

  1. Visi skrebukai tavo atpazinamo stiliaus. Labiausiai man 'Song about Love": Daug ivairoves, nelygus popieriu isdestymas ir 'messy' ju susiuvimas, detales, stampavimas....viskas harmoninga nors ivairiai pateikta.
    Lauksiu nauju 3-ju skrebuku!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dekui :) Tokiam darbeliui tikrai daugiau darbo ideta, daugiau apgalvota, patinka man tokius daryt, tik ne visada uztenka laiko, daznai tik prisedi koki greituka padaryt.

      Panaikinti
  2. Labai labai gražu... Man taviškis pirmas skrebukas labai labai.. Tie pasitaškymai taip gražiai į visumą sueina... Super!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aciu :) Cia manau tam darbeli daug duoda ir foto, bent jau mano akimis, ji viska surisa :)

      Panaikinti
  3. Man patinka.
    Pas Tave viskas dažniausiai linkmumu dvelkia :)
    Ir gerą nuotaiką suteikia :)
    Labai smagūs :) ypač pirmasis :)
    taip ir norisi "pasitaškyt" "kreizi" emocijomis..

    p.s.
    tikiuosi supratai ką turiu omenyje.
    Kartais trūksta žodžiu... :D
    Gestais lengviau parodyti ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Supratau :) Tarp eiluciu kartais pavyksta kazka izvelgt :D Labai dekui uz grazius zodzius, ypac pagloste sirdi tai, kad darbeliai suteikia gera nuotaika, linksmi, matyt tai man labai svarbu gyvenime ir dziaugiuosi jei tai galima izvelgt ir darbuose :)

      Panaikinti
  4. Fainuoliski tavo darbeliai :) cia net naujienos nepasakysiu :) man pirmasis sukelia toooookia sypsena, kad ziuriu issisiepus, nu tavojo ranku gestai atrodo, kad jis pats ir ismete spalvota vandens burbula, kuris nusedo ant popieriaus lapo :DD superine visuma ir foto jegiska!! o antrasis irgi patiko, nes as ir toki popieriuka turiu ir dar vakar pagalvojau, kad man ant tokio misija neimanoma kazka sudeti, o tau labai puikiai pavyko :) o treciasis skrebukas toks lengvas ir romantiskas, tie popieriukai tokie tinkami surinkti ir tas pasluoksniavimas jais :) na labai patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. visi labai grazus skrebu skrebukai :) bet papirko pirmasis :) pagrindo popierius, oranziniai pataskymai ir t.t. super!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tavo darbeliai tik geryn, geryn, geryn ir tobulyn...! Paskutinieji tai visai tobuli, ypač "Crazy Man". Neįsivaizdavau, kad tas "medinis" popierius gali taip gerai atrodyti.

    AtsakytiPanaikinti