2012-09-24

Truputis mūsų namų

Jau antras mėnuo kai gyvenam savo namuose. Aišku dar darbo liko nemažai, o jaukumui sukurti detales teks greičiausiai kurti kelerius metus, bet šį bei tą jau esu padarius, taigi tai ir norėjau parodyti.

Visų pirma norėjau parodyti vienintelę vietelę jau kaip ir galutinai sutvarkytą, tai virtuvę. Joje trūksta tik šviestuvo.

Remontuojant butą vyras pasiūlė koloną esančią bute palikti netvarkytą, tik nudažyti, kad tai būtų vieta mano darbams kabinti. Idėja aišku man labai patiko, taigi taip ir padarėm. Ir štai kaip tai atrodo. Darbeliai kaba iš dviejų kolonos pusių, viena (ši orandžinė matoma iš svetainės), kita iš kolidoriaus.

Kitas daug maž baigtas kambarys - vaikų kambarys. Ten man labiausiai patinka lentynos, kurių labai norėjau. Aišku jose kol kas prikrauta visko per daug, tiksliau vienoje sukrautos mano knygos, nes kol kas nėra kur jų dėti, bet ateityje, jos bus tik vaikų daiktam.


Į šį kambarį padariau keletą darbelių, tik kol kas nekabinam, pirma dar noriu padaryti kreidinę lentą Nojaus paišymams, o tada jau bus aišku, kur ką pabinti.


Jau senai grožėjausi tokio tipo darbais, t.y. kreidelių lydimo menu, ir štai vieną dieną sugalvojau pabandyt. Nusipirkau du pakelius, po 24, kreidelių, nulupau popieriukus ir suklijavau, o tada prasidėjo linksmoji dalis, lydymas. Pasiėmiau plaukų džiovintuvą ir kaitinau, labai greit kreidelės pradėjo blizgėt, tada lydytis. Spalvos susimaišė, buvo tikrai smagus darbelis.


Šį darbelį darėm abu su Nojum tėčio dienai. Turėjo būti šiek tiek kitaip, raidės turėjo būti priklijuotos prie kanvos, tada Nojus turėjo nudažyti, o išdžiūvus turėjau nuplėšti raides ir jos baltos būtų gražiai išryškėję, dėja ne viskas būna kaip nori, kadangi viską padaryt sugalvojau jau tėvo dienos išvakarėse, o lipnaus popieriaus neradau, raides teko tiesiog rašyt ant viršaus. Taigi Nojus viską nudažė, paštampavo rankas, o aš ant viršaus užrašiau. O jau kas gavosi matot :)


Ir dar vienas darbas. Jau labai senai padariau šį Nojaus kojyčių antspaudą modeline, tik buvau jį pamiršus, o prieš porą dienų betvarkydama vieną dėžę radau šią lentelę. Iškart pagalvojau, kad reiktų kažkaip gražiai įkomponuot jį į skrebuką ant kanvos. Taip ir padariau. Ir dabar Nojaus mažos kojytės jau tvarkingai įamžintos.

Taigi kol kas tiek darbų. Kitą kart parodysiu naujus skrebukus :) Gi kai gryžtu tai su trenksmu :))))

12 komentarų:

  1. labai patiko kolona su skrebukais :)
    vaiku kambarys - pasaka, o ne kambarys :)ypac kai gyvai esu maciusi ;)

    O del kreideliu lydymo, manau, kai mazoji paaugs, kartu isbandysim

    AtsakytiPanaikinti
  2. Po tokios ekskursijos, belieka naglai siūlytis arbatos...
    Kaip matau, erdvės skrebukių pasisedėjimui- per akis :)
    ir dizaino, akių paganymui ;).

    p.s.
    palankaus vėjo ir švaraus vandens namuose ;),
    kuriant harmoningą aplinką ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai kai busi Vilniuj duok ziniu, pakviesiu viska gyvai apziuret.
      O skrebukiu susitikima turiu galvoj, tik kad kol viskas nepabaigta, kazkaip nelabai kaip butu, tai reiks laukt remontu pabaigos :)

      Panaikinti
  3. Vieną dieną MB užsiminė, kad gal jau būtų laikas išsirinkti baldus į vaikų kambarį... numykiau kažką panašaus, kad dar ankstoka... (esu ten įsikūrusi savo skrebyklą) Bet kai pamačiau jūsų vaikų kambarį... laaabai gražus. Kad duotų kas dar vieną kambariuką :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. As tai savo skrebinimo kambeli isikursiu sandeliuke :)

      Panaikinti
  4. šaunūs namai !
    nuostabūs darbai !
    labai patiko išlyditų kreidelių menas :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Wau sveikinimai su jaukias orangiNiais siltais, mielais namais :) tik klestekit ir ... ha ha dauginkites ;)
    linkejimai ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. labai jaukus namai. Matau ir tu gravituoji link siltu atspalviu sienu dazu pasirinkime ;) Labai dera kaip isdestei oranziniu atspalviy skrebukus ant oranzines sienos virtuvej. Bukite laimingi cia!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aciu visom labai uz grazius zodzius ir linkejimus!!! :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Tikrai gražūs, dažais dar kvepiantys, bet nestokojantys jaukumo namai :) Smagu buvo apsidairyt :))

    AtsakytiPanaikinti
  9. Oj meiloji kaip graziai ir jaukiai isikurete :) virtuve isvis skanumelis kaip apelsinas ir skrebukai ant kolonos super priderinti :)
    O koks didelis vaiku kambarys ir toks gausus, o lentynos tai tokios del kokiu ir as alpeju... man irgi kiek visko ten sutilptu, noriu noriu tokios ir as sau :DD kai paskaiciau apie kreidine lenta tai net susijuokiau, nes pati zvalgausi ka cia ta linkme sumeistrauti, nes mazoji jau megsta su piestukais/tusinukais paisineti kur papuola :DD o apie kreideliu mena... tai WAU kaip grazu!!! super ziurisi tos spalvos, na kazkas nerealaus :) o dovana tetei labai miela, o ir antspaudukai kaip faina atminciai ir cia taip puikiai juos suskrebinai dar :) oj mieloji nepyk, kad issipleciau, bet taip dziaugiuosi graziais namais, nes ir mes jau sian oficialiai keliames, tai spirgu is dziaugsmo ir as :))

    AtsakytiPanaikinti
  10. Oj, kaip saunu! Sveikinu isikurus. Labai smagiai atrodo jusu namai, jaukus ir grazus, ir vietos daug. Tiesiog puikiai. Labai gerai atrodo tie skrebukai ant virtuves kolonos, o ir pati virtuve tokia skani ir linksma. Kantrybes tesiant isikurimo darbus ;)

    AtsakytiPanaikinti