2012-09-16

Skrebint skrebinu, tik neprisiruošiu pasirodyt :)

Taigi, kad ir kaip ten bebūtų, karts nuo karto vis prisėdu prie savo mielų popieriukų, ar tai tradicinuką ar smash knygą padaryti. Sunku tik prisiruoš viską nufotografuot ir parodyt, bet pagaliau prisiruošiau. Šį kart parodysiu visus naujus tradicinukus.

[Tetis + Nojus = šėlsmas]
 Pradėsiu nuo skrebuko daryto per didijį skrebukių susitikimą, vykusį rugpjūčio mėnesį. Skrebukas greitukas, kai jau susitikimas ėjo į pabaigą, o dar norėjosi kažką padaryt, taigi greit priklijavau juostelių, paštampavau ir taip gimė dar vienas darbelis į Nojaus albumą.

 [experimentas karštą vasaros dieną]
 Šis darbelis taip pat iš didžiojo susitikimo. Viena iš užduočių buvo padaryti darbelį pagal duotą scemą, taigi tai ir dariau, tik schemoje nuotrauka buvo viena, o aš norėjau sudėti jų daugiau, todėl padariau nuotrauką atverčiamą, o po ja slepiasi dar kelios.

O paradoksas toks, kad taip atvertus nuotrauką, darbelis man patinka labiau, taigi žvaigzdute prisegusi jį taip ir palikau :)

[atradimų diena]
 Šis darbelis liftintas . Schema man labai patiko. Dariau jį po didžiojo susitikimo, pažadino tas susitikimas norą skrebinti :)

[go away big green monster]
 Šitas mano vaikas labai mėgsta žiūrėti filmukus, taigi ir youtube'o išvengti nepavyksta. Dabar vienas mėgstamiausių video yra dainelė "Go away big green monster" apie tai ir darbelis, ir apie tai, kad jis dažnai ir pats mėgsta būti monstriuku.



[abc]
Kaip minėjau Nojus labai mėgsta įvairius video, o per youtube žiūrimiausi yra mokomieji video, kur moko abėcelės, formų ir pan. Jis tuos video moka mintinai ir visas daineles angliškas bando dainuot kaip jam išeina, būna labai smagu žiūrėt. Taigi apie tai ir darbelis :)
Apie techniką, tai jau senai kažkur radau idėją sudėti nereikalingas raides likusias iš įvairių alfabetų ir jas padengus gesso padaryti pagrindą skrebukui. Pabandžiau tai padaryti. Gyvai tos iškilios raidės tikrai gerai atrodo.



 [Body art]
Ko tik tie vaikai neprisigalvoja, galėtum vardint ir vardint, šį kartą Nojus pasigražino išsipaišydamas visur kur pasiekė :))
Darant šį darbelį sugedo siuvimo mašina, siuvau siuvau ir tik stop ir sustojo, sugedo variklis. Tai nešiau darbelį bendradarbei, kad baigtų siūt :)))
Ir dar noriu priminti, kad kiekviena klaida, gali būt naujas atradimas. Darant šį darbelį užklijavau porą lipdukų su dvigubom žvaigždėm, juos apvedžiojau, bet vėliau nusprendžiau, kad jie man netinka, taigi nulupau ir liko tik apvadas, kuris manau čia labai gerai atrodo :)

Tiek šį kartą :)
Iki greito!!

p.s. kitą kartą parodysiu kaip sekasi smash'int

6 komentarai:

  1. Gosh, you have been very creative. I like all of these and they are very different.My favourites are the football one and the abc one. So cool!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super! kaip smagu matyti Tavo skrebukus! Labai tas zalias su ABC patiko, noreciau ir as taip pabandyt, tik pirma reik Gesso isigyt ;D
    Lauksiu dabar smash puslapeliu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Darbstuole! tikrai pritariu tau kad kada mazai laiko tai norisi tik skrebinti o negaisti laiko fotografavimui bei blogo irasams. Man kartais uztrunka ilgiau skrebuka pateikti bloge negu ji pati sukurpti. Bet taip pat didelis malonumas ir pasidalinti savo kuryba bei susilaukti ivertinimu, ar ne?
    Man labiausiai patinka "...Green Monster". Gal todel kad iki siol man sunku tiek ivairiausiu rastu bei detaliu prideti ir islaikyti ta auksine pusiausvyra kad nebutu nei per daug nei per mazai.
    'Atradimu diena' man labai dizainas patiko....toki noreciau liftinti.
    'Tetis+Nojus =selsmas" nepriekaistingas skrebukas...dizaino atzvilgiu bei dinamisku nuotrauku isdestymu -puikiausiai atkartoja selsma.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aisku smagu komentarai, vertinimai, visada gera juos skaityt ir girdet :)

      Panaikinti
  4. OOOOOOOOO, kokie fainuoliai ir spalvingi. Gavau visą spalvų dozę. :) Labai patiko žaislų iškrapštymo eksperimentas bei atlikusių raidžių panaudojimas pagrindui. :)

    AtsakytiPanaikinti