2012-04-14

Apie Nojaus ligas ir operaciją

Pradėjus lankyti darželį, kaip ir daugumai vaikų Nojui prasidėjo ligų epocha. Liga po ligos, sloga ir kosulys amžini draugai. Gerai, kad dar bent antibijotikų neteko duot, kažkaip tik ligai prasidėjus girebdavom ja už ragų, sėdėdavom namie ir taip išsisukom. Vis dėlto išdidėjo labai adenoidai, keli gydytojai iškart pasakė, kad reik operuot, dar nustate kurtumą... tai ką darysi nusprendėm, kad reikia. Aišku operacijos laukem ilgiausiai, nes vis ant jos Nojus susirgdavo, paskui dar ir kraujas pasirodo per lėtai kreša. Žodžiu santariškės tapo viena lankomiausių vietų. Galiausiai vis dėlto sulaukėm operacijos, buvo baisu tokiam vaikui daryt pilną narkozę, bet ačiū Dievui, viskas praėjo gerai, ir net labai gerai, nes po narkozės jis greit atsigavo, dar gavo ir ledų, tai buvo išvis neblogai :) Nebuvo nei nerkimų, nei vemimų, spajaudymųsi ir t.t., atrodo, kad net nieko nesuprato jis,  pabuvom diena ligoninej ir tiek. Žodžiu šis darbelis ir yra apie visus tuos vargus, ligas, operaciją ir t.t. Todėl ir trykšta kraujas laisvai :)))) 
p.s. aprašymas kitoje pusėje

[operacija]


Su šiuo darbeliu bandau dalyvaut Mainų rate Nr.5, kurio užduotis "Juoda, balta, raudona + apskritimas". Apskritimu galai pasislėpę po nuotrauka, bet jie tikrai yra :)))

7 komentarai:

  1. Vau, tie raudoni pasitaškymai taip tikroviškai "kraujingi". pasakyk, su kokia priemone tu darai savo skrebukuose visokius pataškymus?

    O dėl operacijos užjaučiu, bet pacientas tikrai atrodo labai gyvybingas ir atsigavęs. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi, kokia uzuojauta tau puski del sunelio...pats baisiausias dalykas matant savo vaikus sergant. Maniskis irgi visus virusus nesa is darzelio, nors ir labai mazai jis ten buna.

    Skrebukas patiko, tie pataskymai tikri kaip kraujo, ir tiesiog tinka siai temai apie raudona, balta tai lyg ligoniniu palatos. Sekmes!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tai va kad turi jie prasirgt savo laikotarpi, sunku, bet reik iskentet

      Panaikinti
  3. super darbelis, yra ka patyrineti :) ir ka "kardiograma" ar kazkokia kita "grama" gerai ikomponuota!

    AtsakytiPanaikinti
  4. gerai kad viskas jau praeityje ir dabar lengvai apie tai gali skrebinti.
    Dailus skrebukas, istikimas tavo stiliuj.

    AtsakytiPanaikinti