2012-02-07

You are my sunshine

Paskutinės dienos namuose, vaikas baigia sveikt, tai tuoj leksim į darželį, tikiuosi šį kart jau ilgam.. kiek gi galima sirgt. O aš kol dar esam namie, darbuojuosi, aišku padarau ir tinginio skrebukų, bet kaip žinia man tokie tinka :)))

[you are my sunshine]

 Darbelis scrapping.lt konkursui. Reikėjo panaudoti didelę nuotrauką. Ši nuotrauka yra iš tokios kaip ir fotosesijos miške, kuri vyko šiek tiek pagrybavus. Nuotraukų daug ir gražių, tačiau jų suskrebinau dar nedaug, nes visad man iškyla problema, kokią istoriją priskirti, nes kaip žinia, aš visad darau darbelius su istorijomis. Tai kai nuotraukos būna š fotosesijų, jos būna gražios, bet be tų ypatingų istorijų, todėl dažnai ir lieka gulėti. Šį kart istorijos nėra, tik gražus mano berniokas :)))

 [prilipukas]

O va čia jau istorija tikrai yra. Ji apie Nojaus laipiojimą, nes tas vaikas tikras beždžioniukas. Būna laikotarpiai, kai jis gyvena ant mano nugaros, užsilipa ten apsikabina stipriai stipriai ir kabo, juokiasi, krykštauja :)) 

 [Summer fun]

Štai ir didysis tinginio darbelis, čia beveik nieko nedariau, bet ką čia darysi kai lapas ir tai nerealiai gražus :))) Aprašymas po nuotrauka, apie  žaidimus žaidimų aikštelėje vasarą.

Tiek. Gero vakaro!
Ačiū, kad užsukat!!!!

8 komentarai:

  1. Super!

    Pirmas darbas iš kart akį patraukė savo nuotrauka - puikus berniokas su nerealiais guminukais :)

    Antras sužavėjo technika ir pavadinimu! Mmmmm..... Labai gražu ;)

    Trečias - toks nuotaikingas ir vasarą primenantis. Ech, greičiau ir vėl ji ateitų... Smagu pasvajoti apie šilumą tokią šaltą žiemą... :D


    Beje, sveikit ir nebesirkit ;) To ir savo pačios padaužiukams linkėčiau :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  2. smagu matyti tave tokiais dideliais tempais skrebinancia :)

    grazus konkursinis skrebukas :)o maikonas bernioko is vis nerealus fotografo;) :) kaip tik fotosesijai ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nu ir tempai pas tave! Pirmo nuotrauka tokia 'cool kid'...minimalizmas cia labai tinka. O 'Prilipukas' su mano Adomuku labai sutartu ;) labai smagus skrebukas...ai visi savaip dailus!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Jau laukiau naujos porcijos :D Si karta mano favoritas - pirmasis. Kazkaip labai gerai cia viskas man sueina: ir ta didele nuotrauka, ir spalvos, ir minimalus papuosimas. Antrojo labai fainos nuotraukos - tokiu neimanoma neskrebinti, nes prasyte prasosi parodomos :) Ir trecias gerulis! Kadangi nepazistu sito popieriaus, tai nezinau, kur ten tavo darbas, kur dizainerio, bet visuma puiki!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Puski, nuostabus skrebukai.
    Sekmes konkurse ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Oi kokie visi darbeliai grazus!!! Miskinukas graziai pozuoja :) Sagos vitoj grybu!!!! :):):) O kituose dviejuose akis uzsikabina uz "pink" spalvytes, nes pati paskutini darbeli padariau su "mergaitiskais" tonais :) Labai graziai cia pas tave ta spalva isipiesia, liuksiskai viskas uzbaigta. Nusikopinsiu i savo archyvuka, zinosiu, kad nereikia spalvu stereotipizuoti, super :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Puski, nerealus darbukai tavo!!! Ziuriu juos ir negaliu atsiziureti... ir dar pasididinu, kad galeciau kiekviena detale istyrineti :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Faini visi darbukai kaip visada :) man labai patinaka su didele foto, toks naturalumas, nieko daugiau ir nereikia :)

    AtsakytiPanaikinti