2012-02-04

Greitukai

Įsitikinau ir aš, kad per vieną dieną galima padaryti daug darbelių, aišku paprastučių, bet išlaikančių pagrindinę skrebuko idėją - pasakojimą.

[ir vėl burbulai]

Tagiuke prie nuotrauko aprašmas pasakoja apie tai, kad Nojui burbulai yra vienas geriausių užsiėmimų, būna, kad juos laiks nuo laiko pamiršta, bet atradęs, tieiogine to žodžio prasme, jų nepaleidžia iš rankų: kai valgo burbulai stovi šale, kai vaikšo jie rankoj, eina į darželį juos nešasi, net eidamas miegot pasistato prie lovos arba net miega juos apsikabinęs. Tokia jau ta burbulų magija :)

[atei šia (ateik čia)]

Vieną dieną po darželio Nojus priėjo prie manęs ir tokiu rimtu veidu sako "atei šia" ir išpučia žandus, ir taip dar ir dar kartelį. Šeip jis visad gražiai prašydavo, kad ateičiau, o nuo tada kartais pradėjo taip, liepiančiai, piktai sakyt , tai mum su tečiu aišku juokinga labai kai jis tai sako, nes išpūsdamas tuos žandus tikrai juokingai atrodo :)))

[plaukiam]

Šį darbelį ilgai galvojau ar dėt, nes jis man toks nevykęs, nelabai patinka, bet kaip sakau visad, svarbu įamžinta istorija. O jis apie Nojaus savarankišką pasiplaukiojimą ežeru, aišku irklavo ne jis, dar gi tada nebuvo nei 2 metų, bet svarbiausia gi plaukė ir buvo baisiausiai laimingas :)

Tokie jau tie greitukai, ne visada vykę, bet toks ir tas gyvenimas :)))


12 komentarų:

  1. bet tai kaip man patinka tie tavo terliojimai :) labai gražiai darbuojies :)
    burbulų foto labai patiko

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kiekvienas turi kažką žavaus. Pirmas - toks įtraukiantis, tas įrėminimas taip gerai sukoncentruoja į nuotrauką. Antras - tyrinėjau tuos kringelius ir kaip tu žaviai jais papuošiai visą darbą. Trečias - net nedrysk kada nors nerodyti ale tau nepatinkančius. Man tai jis tobulas, toks kitoks ir vėlgi atrodo iš nieko sukurtas mažas meno kūrinukas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nu va matai, tikrai skiriasi skoniai ir nuomones, vieniem vienas patinka kitiem kitas, gal tada istikruju verta kelt visus, gal atsiras kam patiks :)

      Panaikinti
  3. Mano favoritas: atei šia :)
    labai patinka tos detales viršuj ir apačioj :)
    pati skrebuko mintis - labai žavinga ir juokinga :)
    jaučiu, kad reiktų įrašinėti kaip jie kalba, kol maži :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tai jo, bandau vis nufilmuot, ypac tokiu momentus idomesnius :) smagu paskui ziuret buna :)

      Panaikinti
  4. Mano favoritas pirmasis, nors kiti du tikrai neprastesni, vis paziurejes tavo darbeliu suprantu, kad man reikia gesso. :))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pirmo foto nuostabi tiesiog!, o paskutini labai nuvertinai...mane labai intrygavo savo dizainu ir burbulais.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Antro darbelio patepliojimai po antspaudukais labai patiko... :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. man visi skrebukai patiko!!
    kiekvienas turi savo cinkeli :) tad per daug net neissiplesiu :) o va paskutynysis tuo labiau turi savo zavesio :P nes jei labai neklystu liftinai nuo ana-marios? nes kaip tik su burbulais toks skrebukas pas ja ir man buvo uzkliuves i akirati :) nes jei taip tavo variante man begalo patinka tie skrituliukiski pasiuvinejimai :) liuks atrodo

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip pas ja tuos burbulus nuziurejau, pamirsau tik ikelt nuoroda beskubedama sudeti darbus.

      Panaikinti
  8. Kaip man patinka tavo tempai :) bet labiausiai, kad ne tik greitai, bet ir kokybiskai gali skrebinti. Labiausiai patiko su burbulais - del tu skliausteliu/remuku bei nuotraukos. Nors ir kiti du geri, ypac gerai tau sekasi darbuotis su dazais - liuks atrodo.

    AtsakytiPanaikinti