2012-01-09

Vis eksperimentuoju...

Pagalvojau, kad aš kaip kokia kempinė, sugeriu viską, ką aplink matau ir vėliau bandau tai įgyvendinti. Šį kart begalo susižavėjau kelių lenkaičių darbais: mumkaa_, ania-maria, Enthia. Aišku, man taip patiko, kad žūd būt turėjau pabandyt kažka tokio stiliaus padaryt. Buvau jau nusimačius nuotraukas ir temą, taigi liko tik įgyvendint, kadangi neprisiruošiau to padaryt kai Nojus miegojo, tai dariau su Nojum, aš skrebinau, o jis pagal spalvas rušiavo sagas :)))) Tai štai ką pridirbom!!!


Darbeli padariau gal per 20 min. Buvo taip gera plėšyt popierius, tepliot dažus, juos taškyt, visiškas relaksas kaip sakant :))))
Beja su darbeliu dalyvauju tradicinio skrebuko konkurse #1

Aciu, kad aplankėt!!


10 komentarų:

  1. Hm, darbelis per 20 minuciu... Ir dar toks dailus... Is mistikos sferos :) Zaviuos :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu va, o sakei, kad nemoki tokiu daryti 8))) Ir niekaip negaliu atsistebet, kaip sugebejai vaika "neutralizuoti" duodama isrusiuoti sagas !!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. kreipsiuosi pas tave pamokos:
    ,,KAIP PER 20 MIN. PADARYTI SKREBUKĄ,,
    KAŽKAS NEPAPRASTO !

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ei, pasidalink įkvėpimu, arba reikia imti ir kopijuoti, bus tada papraščiau. Nes taip atrodo paprasta ir toks nuostabus galutinis rezultatas

    AtsakytiPanaikinti
  5. labai geras. labai patiko :). labai pilnatviškas. reik kada Tave nukopijuot :). Aš rimtai :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Jeginis juodos ir ryskiu spalvu kontrastas!!!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dekui visom labai labai!!!
    Apskritai gavau dovanu tokia knyga gera http://www.amazon.com/Painted-Pages-Fueling-Creativity-Sketchbooks/dp/1592536867 ir ja paskaicius pagalvojau, kad reik paprasciau ziuret i viska, nebijot eksperimentuot, but laisvai. O atradus tuos lenkaiciu darbus nusprendziau, kad jau tikrai laikas ieskot kazko naujo, ir pabandziau.

    Loreta, ka ten primokysi, cia greiciau tu turetum mokyt tokius sedevrus kurdama, o mano tai tik slept ten, slept ten ir baigta :))) O seip manau svarbiausia ideja, kai turi ja gali viska greitai ir taip kaip nori padaryt, kai neturi tai ir kankinsies 3 dienas

    AtsakytiPanaikinti
  8. Visiskai nestebina tavo pagreiciai... vazziuojant traukiniu daug lengviau viskas, nei pradet isibeget :))) Sitas labai dailus tavo slet skrebukas :) tikra tiesa viskas yra imanoma, tereikia idejos :))))
    Saunuole !!!

    AtsakytiPanaikinti