2012-01-08

Stebuklai vyksta!!!

Pasirodo stebuklai vyksta!!! O stebuklas toks, kad nepraėjus dar nei mėnesiui po švenčių, tiksliau nuo naujų metų sutikimo dar tik savaitė praėjo, o aš jau padariau mini albumėlį praėjusių švenčių tematika, su pagrindinėm nuotraukom kurias norėjau panaudot!!! Negaliu atsistebėt savim, stebuklai, nes dažniausiai padarau vos ne po metu jei išvis pabaigiu :DDD Ir dabar net klausimas, ką skrebint toliau... teks matyt grįžt vėl prie vasaros, nes nuotraukos iš jos turbut niekad nesibaigs :DDD

This is miracle, I made mini album of this Christmas and New Year, and it's only one week after these holidays ended!!! It's something new for me, because usually it takes a lot of time, before I start making this kind of things, so it's like a mini miracle for me :))))

Tai pristatau jūsų teismui savo šviežieną!!!

So this is my 2011 winter holidays album :)


Albumėlis 15x20 cm dydžio, toks dydis man visai patiko, buvo patogu viska daryt, ir nuotraukos gerai tilpo. Popierius tradiciškai šiais metais Crate Paper "Peppermint" kolekcijos. Tai turbut pirmas popieriaus rinkinys, kuri taip gerai išnaudojau ir net pirkau papildyma, kuris irgi jau beveik išnaudotas. Mano popierius kaip sakant :)))

Mini-album is about 15x20 cm, I like this size, because it's enough space and photos fit well. Paper is from Crate Paper "Peppermint" collection, I made so much of this collection, so far it's most used collection I have. I love it!!! :)))



Nuotraukų norėjau sudėti daug, taigi ieškojau būdų, kaip jas gražiai sutalpinti. Vienas iš variantų buvo "armonikėlė".


Bet vis dėlto labiausiai džiaugiuosi atradusi, kaip panaudoti likusius nuo švenčių atvirukus, kurių šiais metais, kažkokiu stebuklingu būdu pasidariau per daug. Taigi paėmiau atvirutę, nuėmiau kai kuriuos papuošimus ir uždėjau nuotrauką, o tada į vidų dar priklijavau nuotraukų ir aprašymą, gavosi geriau nei gerai!!! Ir nuimtus papuošimus panaudojau, nežinau, gal mokausia tauputi... tikekimes :DDD

I wanted to put a lot of pictures, so I needed to find a way to fit them nicely. So I found unused cards that I made this year (somehow I made to much, that is miracle too :DD ) and used them. I took off some embellishments, put picture on top ant other pictures with journaling inside. I find it very nice and easy to use. If you want to see all photos, just flip the top and you see what's hiding :)))









Tai štai toks, tas mano albumėlis :)
Dekui, kad užsukot!!!

Thanks for stopping by!!!


15 komentarų:

  1. Nu tu greituole tu mane stebini. tik nepatikejau, kai pasakei, kad taupyti pradejei chi chi chi! 8)) linksmas, daug apie sventes pasakojantis albumas ... ir man toki reiketu padaryti ... tikekimes nereikes vasaros laukti, kol ateis laikas ir ikvepimas skrebinti ziemos nuotraukas. Nes is tiesu daznai taip ir buna - viskas nusikelia i "kada nors" ...

    AtsakytiPanaikinti
  2. na nieko sau, kiba naktim nemiegi??? šaunus albumas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. fainai tu cia pasidarbavai, ypac patiko atviruciu panaudojimas :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Jega, na ir darbstumas... As vienam puslapiui negaliu nusiteikt, o cia - VISAS albumas :P
    Metai prasidejo darbingai :) Suuuper :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tavo darbai visada pakelia nuotaiką! :) Labai geras albumas!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Saunuole, spartuole ! Prizas tau uz tai - buckis :))) Pirmyn ir toliau taip, nes kai kas isejo i pencija siais metais :)))
    Geras, bet seiminiskiai tavo sutinka paveiksluotis- pas mane net mazasis- sako, mama NE !!! ir uzsidengia veida :))))
    Dziugu kaip visada :)
    linkejimai
    knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ziuriu kad knopkinukai pradingo, tiek psisidirbai pries sventes, kad atostogauji ane? Ilgai neatostogauk, gryzk, pasiilgau tavo darbu :)

    O visom kitom dekui, uz grazius zodzius, misija ivygdziau, dabar vel klaidzioju ir ieskau kazko naujo.. ziuresim ar ka surasiu

    AtsakytiPanaikinti
  8. Šaunus darbas. Įkvepiantis labai. Nesenai rodei praėjusių metų švenčių albumą. Kaip ten su ta data baigėsi? :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Alina geda prisipazint bet nepataisiau dar... tokiem dalykam pasidarau tingine baisausia, aisku nera kas iskirpt viena skaiciu, bet vis patingiu... bet jau kad prisiminei ir tu tai reiks susigriebt ir pasitaisyt :))) O tai jau visai geda bus :)))

    AtsakytiPanaikinti
  10. As pas tave uzsakinesiuk ad ir man albuma padarytum :))) Negaliu atsiziureti :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Nuostabus albumas, esu sužavėta!

    AtsakytiPanaikinti
  12. Nuostabūs tavo darbai - negaliu atsižiūrėti. Patinka man tavo braižas.

    Priimk apdovanojimą iš mano pusės

    http://daiva-daiwa.blogspot.com/2012/01/apdovanojimai.html

    AtsakytiPanaikinti