2012-01-12

Netikėtas darbelis

Istorija tokia, kad vakar  gavau skrebinimo gėrybių. Apžiūrėjus pasidėjau jas savo "studijoj" ant stalo. Vakare užmigdžius vaiką ateinu skrebint ir randu staigmeną (gaila nepagalvojau nufotkint): vienas skrebinimo lapas paturbintas, kaip sakoma :))) Nojus apipaišė lapo šoną įvairiais flomasteriais. Ieškau, kuri tie flomasteriai, niekur nėra, pasirodo jie visi išmesti į mano popierių šiukšlių dėžę :)))) Oi tas vaikas, sakau ir kaip nemylėt, tokio šposininko ir kaip iš to nepadaryt skrebuko :)) Taigi teko atidėt visas kitas mintis ir įdėjas ir griebtis naujo darbo, įamžinančio šią mažą išdaigą, kuri man primins, visas kitas jo keliamas išdaigas :)) 

[gal paskrebinam?]

Originalus Nojaus rankyčių darbas :))

12 komentarų:

  1. super :) labai prasmingas skrebukas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai puiki istorija skrebukui! Tie vaikai! Labai mielas tavo berniukas!

    AtsakytiPanaikinti
  3. :)))) skrebintojo karta jau auga :))))
    Linkiu tureti tau daug vaiku;) tada ir sposu bus be galo , ka jau kalbeti apie juokingai prasmingus pokalbius :))))))))))))
    Bandai mane uzkabliuoti savo darbais :))))))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tas papaisymas rodos kad ten ir turejo buti. Genijalu kad radai kaip/kur panaudoti apipaisyta pagrinda ir kad nenurasei tai i 'sugadintus'.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Faina, tikrai :) Kartais ir aš su savo dukryte kartu paskrebinam. Aš skrebuką, o ji tą traškantį popierių nuo gėlių puokštės.
    Gražūs tavo skrebukai. Ech...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nuostabu, kad neismetei ir iamzinai :) super!!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Nojus man toks manekenas sitoj nuotraukoj 8))) Puikus skrebukas ...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kur jau ismesiu, dauguma jo makaliuziu kaupiu, su mintim, kad panaudosiu :)

    Knopkinukai, bandau bandau, reik gi kad pagaliau sugriztum, kiek gi galima!!! :))) O pokalbiu jau laukiu, jau ir dabar savo lauzyta kalba kai susneka buna juoko iki asaru, bet kai prasides fantazijos ir teorijos, tada bus pats smagumas :))))

    AtsakytiPanaikinti
  9. JEGA :) Tikrai, neimanoma atsisakyti tokio malonumo: pratesti savo atzalos pradeta darbeli :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Prisidedu prie visų pagyrimui tau ir tavo berniokui. :) Man labai patiko tavo naujasis užsikabliavimas - skrebukai su "pataškymais". Nepakomentavau prie ankstesnių, bet peržiūrėjusi visus, manau, kad tau puikiai pavyksta tie pataškymai ir patepliojimai. Gražu ir malonu akiai.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Sukėlė šypseną :) Puikus skrebukas, geras jausmas - LIUKS!

    AtsakytiPanaikinti