2012-01-02

Kūribingų ir įsimintinų 2012 metų!!!!

Štai ir naujieji metai!!! Tokie gražūs, apvalūs, tikiuosi bus sėkimingi. To ir Norėčiau jums palinkėti: Sėkmingų, kupinų gražių prisiminimų, neišblėstamų nuotykių, metų. Aišku sveikatos, meilės, neišsenkančios piniginės ir neišbėstančio kūrybiškumo, kurkit ir džiuginkit savo šeimą, bei kitų akis savo gražiais darbais!!!!
Ačiū, kad esat ir tikiuosi būsit šiais naujais metais :)

Happy New Year everyone!!!! May this year be full of amazing memories, incredible  adventures, good health, strong love!!!! May your dreams come true!!!!
O dabar, kaip ir pridera, nauji darbai naujais metais :) Tiksliau vienas darbas jau šių metų, o kiti du paprastučiai dar lenda pasirodyti iš praėjusių :)))

 [švenčių belaukiant]

Taigi šiuos metus pradedu šiuo darbeliu. Vakar pradėjau, šiandien pabaigiau :) Jis manau, jau aišku, kad apie eglutės puošimą šiais metais. Panaudojau net ir vieną iš eglutės puošimo detalių, tą angeliuką :)

 [alus, alutis gardus]

Nežinau, kaip jūsų, bet mano vaikas tiesiog išprotėjęs dėl alaus, tik pamato, kad tėtis geria, ateina ir prašo, prašo. Būna net atsineša puoduką, kad jam įpildum, o tada patenkintas skanauja :) Apie tai ir šis laaaabai paprastas darbelis :)

[druskos degustacija]

Dar vienas praeitų metų darbelis. Ir vėl iš kelionės į Prancūzija, kažkaip atrodo darau darau darbelius, o nuotraukų vis nemažėja :))) Tai va darbelis labai paprastutis, pasiterliojimai, pasipeckiojimai, paklijavimai ir tiek :))) Jis kaip jau aišku iš pavadinimo, apie druskos ragavima, kaip būdami prie vandenyno, ant uolų radom druskos ir ją ragavom.


10 komentarų:

  1. Kokia gera metu pradzia!Puikus darbai!Labai patiko paskutinis. Labai gerai tie apacioj rastuoti kvadraciukai atrodo ir papeckiojimai. Ir "Svenciubelaukiant" irgi labai patiko! paplesymai, siulu galai nenukirpti ir t.t. kaip ir per sventes - viskas taip susimakaluoja, susivynioja,kad paskui tik rask siulo gala :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Visų pirma dėkui už gražius palinkėjimus :) Ir tau to paties, nes ko linki kitiems, laikai tai svarbiausiu linkėjimu ir sau ;)

    Na ir apie skrebukus: Kalėdinis labai patiko savo paplėšymais, tokiu lengvu bardakėliu su besimėtančiais siųlais. Betgi taip ir būna per puošybos procesą: byra eglutės spygliukai, dėžutės nuo žaisliukų mėtosi ir toks lengvas pasipuošimo bardakėli įsivyrauja namie :)
    Sekantys du žavūs savo minimalizmu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Happy new year to you as well. I love your beautiful projects here!

    AtsakytiPanaikinti
  4. su Naujais metais:) Linkiu kurybiskos muzos, bet matau, kad ji ir taip su tavim :)
    Labai juokingas apie alu skrebukas - geraja prasme, o siaip visi labai dailus.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Laimingu naujuju ir tau! :))Labai saunus visi skrebukai. Kiekvienas turi kazka tokio pritraukiancio :)) Bet tempai tai isvis nerealus!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tempai istiesu nerealus! Kiekvienas darbelis su savu sarmu, bet pirmojo kurybiskas "bardakelis" ir siaudinis ornamental labiausiai intrygavo!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dekui, dekui už tokius gražius palinkejimus, lai tik viskas visiems pildosi!

    Darbai zavingi, angeliukas super idėja uzklijuot and darbo!

    AtsakytiPanaikinti
  8. kaip man patinka kai vienu metu parodai daug darbu, yra kur akis paganyti;)
    antrajam l. patiko, kad ikompanavai tuos usus- jie cia taip i tema ;)
    treciajam - negaliu akiu atitraukt, nes spalvos labai patraukia, ir kvadratukai, viskas taip dera ;)
    O pirmasis - siulai siulai susivije - labai patiko!

    AtsakytiPanaikinti
  9. Skrebukai tiesiog nuostabus ir tavo stiliuko :)
    Kvieciu pas manes i svecius, nes nerandu tavo emeilo, kad informuociau, apie blogo apdovanojima :)http://mano-laimes-trupinelis.blogspot.com/2012/01/su-atejusiais-drakoniskais-metais.html

    AtsakytiPanaikinti