2012-01-11

Atrodo atradau save

Atrodo atradau save, tai, kas man leidžia išreikšti tai ką noriu. Gal tai laikina, kaip ir dauguma dalykų, bet būtent tokie darbeliai dabar mano aistra. Juos taip gera daryti, kad baigus krykštauju ir džiaugiuosi kaip vaikas :)

[ponas profesoriauskas]

Šį darbelį liftinau nuo šio skrebuko. 




Gal nevisada pasaku, bet visi mano darbeliai būna su aprašymais, ir jei aprašymo nesimato ant darbelio, reiškiasi jis ant tagiuko kažkur užslėptas arba paraštas kitoje darbelio pusėje.

 [Skanaus]

Šį darbelį vėlgi dariau kai Nojus buvo atsikėlęs. Kažkaip pastaruoju metu, kai jis miega vis neprisiruošiu paskrebint, o kai nemiega taip norisi :))) Tai va ir kartais leidžia jis man tai padaryt :)



Ir dar vienas dalykas, kuri vis pamirštu įkelti. Tai dovana Vyro seses (Sesute ) šeimynai kalėdų proga.


Cia toks rėmelis, ar kaip jį pavadinsi, kabinamas ant sienos. Turiu dar viena didesni, reik prisiruošt pasidaryt ir sau toki :)

O jei norit sužinot ką aš gavau nuo jos dovanš užsukit pas ja i svecius :))

Tai tiek, lekiam  :)

11 komentarų:

  1. Jega! kaip man patinka! Noriu ir assssss...kur muza pagaut?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Turite gerą fotoaparatą ir gerą fotografą, kuris užfiksuoja tokias nuostabias akimirkas :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. oi Puski, kaip man patinka tokie skrebukai. labai aciu kad uzrodei ta galerija. man ten irgi yra labai ikvepianciu dalyku. Tavo darbai irgi mane daznai ikvepia pamakaliuot kazka. jei pastebejai tai ir mano stilius palaipsniui vis keiciasi i panasia puse, jauciu begalini malonuma gamindama tokius skrebukus.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ader pastebejau, ir todel man ypac smagu matyt tavo darbelius ir juos tyrinet, nes juose randu nemazai man patinkanciu dalykeliu :)

    Julija fotografas neblogas, tik reik ji privers fotografuot :)))

    Agneja, man turbut padeda tas kad su vaiku namie sergu, jo ligos metu, tai vistiek pailsiu, maziau streso ir atrandu tada ir muza besisukiojancia :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man tai patinka tavo betvarkiukai, jie tokie harmoningi. Ech, kaip save išlaisvinti, kad taip lengvai sumetyti toookį grožį? :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nu nežinau. Man tokie skrebukai - aukštasis pilotažas...

    AtsakytiPanaikinti
  7. pirma reakcija buvo-na ir pavaro Puskis :))))

    tiek groziu pridejai! kaip man toki sulipdyti kada nors? tvarkinga ir skoninga "betvarke".Gal koki tutorial imesi? ;)

    o tas remelis koks fainas- gal isduosi paslapti kur toki gauti?

    AtsakytiPanaikinti
  8. :) Liuks liftas- jei tai liftas...nors man sis sodresnis ir ziauriai patinka geltona - juoda ...
    Nuotraukike prikolna :) Kaip atidirbai tuos pataskymus ?
    Saunuole spartuole ir entuziaste :)))

    AtsakytiPanaikinti
  9. Indre, o ar bandei tiesiog paimt paplesyt betkaip, pataskyt dazus? reik bandyt, as savaites pradzioj kaip pradejau ziurinet tuos darbus, kalbejau sus Sesute ir sakiau, kad nemokesiu, bet pabandziau ir kazkas pavyko, tai eik ir daryk, supratai ? :)))))

    Alina, viskam reikia laiko. Paziurek flickr mano senus darbus, pacius pirmus, pamatysi kaip per laika viskas keiciasi, visko gi galima ismokt :)

    Jurgita kur cia tutorialai, pati tik mokinuosi :) O remeli sita man parveze is prancuzijos :)))) Juokiuosi nes cia geras paradoksas, prasiau Sesutes, kad man ji nupikrtu per e-bay, nupirko, parveze, gulejo jis, kol va galiausiai prisiruosiau padaryt ir padariau buten jai, taigi jis grizo i prancuzija :))))
    O seip buna tokiu daiktu sendaikciu turguose, pvz kita kuri turiu pirkau kaune, aleksoto turguj. O jei nori gali ieskot ir e-bay, reiktu ieskot kaip "print tray"

    Knopkinukai, kaip cia atidirbsi, gal pradejau maziau bijot, kas bus tas :)))) tekst ir gerai :))) jei ka paslepsim :)))

    AtsakytiPanaikinti
  10. Puski...tiesiog stebiuosi ir zaviuosi tavo tempais :O
    Sis lenkaiciu stilius- a lia pataskymo, paplesymo, dekoratyvinio pleistro vartojimas - mane irgi labai intriguoja, deje....ju darbuose man visada truksta bent menkiausio aprasymo ;) Smagumelis matyti kad tu visgi rasai teksta ir kur nors pakisi. As dazniausiai irgi tap pat darau...kartais ilgiausius laiskus parasau ir uzkisu i skrebo bloga puse.
    ***
    O remelis...taip, taip...sendaikciuose tokiu yra, o toms kurios nepasizymi kantrybe ieskoti, tai 7gypsies firma gamina analogiskus remus 'Trays"....cia:
    http://store.scrapbook.com/pp-7g-12568.html

    AtsakytiPanaikinti
  11. Ooo kaip čia smagu! Man labai patinka tokie remeliai! Ir tempai pas tave! Atrodytų viena sau be įsipareigojimų gyveni ;)

    AtsakytiPanaikinti