2011-12-04

Laukiu Kalėdų

Nors ir be sniego, bet vistiek laukiu Kalėdų, kaip mažas vaikas :))) Jau išpuošiau visus namus, trūksta tik vainiko ant durų ir eglutės, bet eglutė pas mus būna visad gyva, dažniausiai vazone, kad vėliau galėtume pasodint, todėl jos dar teks palaukti. Ištraukus Kalėdinių gerybių dėžę, pamačiau, kad pernai pripirkau ir pridariau visai nieko dekoracijų, todėl nebuvo labai daug, ką daryt. Vis dėlto prisižiūrėjus kaip Knopkinukai pluša nusprendžiau ir pati paplušėt ir pasidariau girliandą bei poierinius žaisliukus - kamuoliukus.


Šiuos kamuolius man daryti labai patiko, ypac kai viska ispjauna siluetas ir lieka tik "paskrudint" kraštus ir viska sujungi. Šeip tokius kamuolius išpjoviau daryt ir į darželį, tik susirgo Nojus ir nespėjau, tai palikau nepadarytus. Užtat namie kai supratau kaip juos sujungi labai įsismaginau ir dabar turim 5 burbulus.



Girliandą, buvo labai sunku nofotografuot, šiaip realiai man ji daug gražiau atrodo, o dar kai įjungi lemputes buna išvis gražu.
Tokio pat tipo girliandą padariau ir į darželį, viską dabar darau dar ir į darželį, kaip sakant dvigubas darbas... :)

Kol kas tiek, vaikas miega, lekiu darbuotis toliau :)))
Kristina:)

3 komentarai:

  1. wau liuks, matai as patingejau iamzinti :) o tu viska supratai. Juk paprasta ir tikrai grazu. O tu erdviniu dydeliu burbulu, nesu darius ... reik knopkiniuka uzsikresti :)
    darbuokis darbuokis :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O jau bumbulu grazis - neispasakytas!!!! Ir girlianda -tikra grazuole :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai nuostabūs burbulai :) bet kol aš jokių siluetų neturiu, tai rankos nekyla tiek mažų dalelyčių karpyti, tai grožiuos pas kitus/kitas ;)

    AtsakytiPanaikinti