2011-12-09

Kalėdinis keitimasis dovanom: Lobių skrynelė

Scrappind.lt forume vyksta kalėdinis keitimasis dovanomis: mažomis lobių skrynelėmis, padarytomis iš dektukų dėžučių. Labai laukiau savo paslaptingosios skrynelės ir šaindien, prasidėjaus tikrai žiemai, pagaliau gavau!!! Pasirodo Kalėdos jau tikrai visai čia pat :) 
Tai štai pasigoržėkit, kokį turtą gavau :)


Kalėdiniam krepšelį radau lobių skrynelę, atvirutę ir labai gražų veltą žaisliuką, kurio nepavyko deramai nufotografuot, kai bus eglutė, reiks būtinai ant jos uždėti ir tada bandyt fotografuot.

 O man pasisekė tiesiog nerealiai, nes manoji skrynelė dviaukstė!!! :) O jau kaip gražiai apipavidalinta! Kai bus atskleista, šio stebuklo autorė, turės išduot paslaptį, su kuo padarė dėžutės paviršių :)

Taigi, taigi, štai, kas slypi viduje!! Tiek visko daug, kad nemažai užrukau, kol viska išdėliojau :))) Labai ačiū mano slaptai skrebukei!!!!


2 komentarai:

  1. :)))) sakiau kad i TV deze geriausia det degtuku dezute :)))))))))))))))))))))))

    AtsakytiPanaikinti
  2. dėžutės dekoravimo paslaptis labai paprasta užtepliojau grūdėta struktūrine pasta,poto blizgučiais tepamais ir purškiamais,tik va tų purškiamų truputį padauginau :)o atviruku būtinai pasigrožėk naktį,jis atlenktas gerai stovi ir šviečia :)

    AtsakytiPanaikinti