2011-12-02

Giveaway

Prasidėjo gruodis, užplūdo dar didesnis Kalėdų laukimas (gaila tik kad sniego nėra). Taip norisi dovanot, kad nebegaliu sulaukt Kalėdų, todėl nusprendžiau suorganizuot "Giveaway", dovanėlę vienam laimingajam, kuris bus istrauktas burtų keliu. Tereikia:

1. Tapti mano blogo sekėju.
2. Palikti komentarą apie skaniausią Kalėdų ar Kūčių patiekalą. Jei jis be mėsos ir žuvies galit palikt ir receptuką, jei netingit :)

December is here and Christmas spirit is with my :) I want to give so much, that I can't wait till Christmas, so I decided to surprise you with "Giveaway". All you need to do is :

1. Become follower on my blog.
2. Leave comment about your favorite Christmas dish. If it is without meat or fish, you can leave all recepy if you like.




Dalyvauti gali visi!!!!

Open to everyone, don't matter where you live!!!!

Dalyvaujanciu laukiu iki gruodzio 15 dienos :)

Giveaway is till december 15 :)

21 komentaras:

  1. gali pavydet... siaurej sniego balta balta :)
    As Kuciu nesvenciu- silkes nemegstu :) Mano Kaledinis megstamiausias hmmmm ojei, itariu viskas- nes gaminti nereikia :)o skaniai ir daug valgyti labai megstu:) O tradiciskai :) tai labai megstu juros veziu sriuba, kurios paruosimui reikia geru keturiu valandu ir slakelio konjako :)
    receptuko vegetarisko nezinau :(, sekeja aisku kad esu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. burtu keliu, o kuria burtu diena :)))) ?

    AtsakytiPanaikinti
  3. I´m already a follower;-) My favourite dish is (i´m a veg) greencabbage salad. You just cut and put green cabbage in a bowl with orange wedges, walnuts and an oil/vinegardressing with honey. We also have a cous-cous salad with safron, brussel sprouts, nuts and feta. Yummie:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. noriu saldainiuko :) patiekalai... prisimenu laukdavau Kalėdų ryto, nes namai jau iš vakaro kvepėdavo skaniomis bandelėmis su cinamonu, kurias kepdavo mama... ex...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Knopkinukai, dekui kad priminei apie data, pamirsau parasyt, tai pasitaisiau :) O juros veziu sriuba va cia tai siurprizas!!! Is pradziu perskaiciau vezliu, tai visai zandikaulis nukaro :))))

    Maria, thanks so much for dishes, they sound veeeeery good, I think I'll tray to make them :)

    Remini, smagu, kad prisijungei :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ir as noriu saldainiuko... :) Hm, megstamiausias Kuciu, o po to ir Kaledu, ir dar kitu keliu deniu patiekalas man - kuciukai su aguonapieniu... Tokie minkstuciai minkstuciai, kuriuos kepdavo mociute, dabar jau as, ir senelio trintos aguonos. Nes pirktiniu kuciuku tiesiog nekenciu - na neskanus jie man, ir gana :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Noriu noriu dovaneles :))) sekeja jau istikima esu :)))
    Kucios man be keptu sliziku neisivaizduojamos :) kiekvienais metais vaziuojam pas mamos anksciau (diena pries Kucias) ir visi (t.y. as ir istikimiausias kepejas brolis) "karpom" is kirmeliuko slizikus ir kepam... o po to namai kvepia nuostabiai... mmm.. laukiu nesulaukiu tos dienos, nes ta akimirka kai minkom, kociojom, karpom buna nuostabus bendravimas ir juoko pilni namai, turbut tie slizikai ir yra tokie skanus :)) o dar po to skanu valgyti su spanguoliu kompotu... mmm....

    AtsakytiPanaikinti
  8. visada čia užeinu ir tikiuosi gaut dovanų :)
    Kūčias švenčiam tik simboliškai,tai man pats skaniausias patiekalas ryžių mišrainė ir aišku pačios kepti minkšti kūčiukai,nes tie parduotuviniai kieti man nepatinka :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Esu ir aš šio dienoraščio sekėja. Dažnai užsuku, miontyse pagiriu, pakomentuoju, tik kažkodėl neparašau nieko. Reiks taisytis. Mėgstu dovanas :) Man skaniausia kūčių vakarą - kūčukai ir kisielius. Nuo vaikystės kūčiukų prisimetu į pilną stiklinę kisieliaus ir valgau su šaukštu :) Šio šventinio įpročio iki šiol negaliu atsisakyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Raso pati seniausia gerbeja ... Ir as retai komentaru palieku, bet juk daznai pasakau tiesiai i akis 8) O apie skaniausius patiekalus mazdaug zinai kaip pas mus ... Aisku Kucios ne Kucios be kisieliaus ir kuciuku. O is nesaldziu, man visada patiko mamos daroma zirniu kose su svoguniukais, nes mama ne kokia saldziu patiekalu kepeja. Nors as silkiu ir zuvu nevalgau, bet mane visad pribloksdavo jos isradingumas ruosiant joms padazus - su svogunais, su cinamonu, su pomidoru padazu ir pan ...

    AtsakytiPanaikinti
  11. noriu ir aš saldaniuko! :)) o skaniausias Kūčių patiekalas tai tik močiutės virtinukai su džiovintais ir šaldytais grybais, su kepintų svogūnų padažu. paprasta ir labai labai skanu :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. as ir labai megstu saldainiukus! :))) skaniausias valgis aguonu pienas su kuciukais! neisivaizduojam kuciu be sio pariekalo :) o svarbiausia, jog visa seimyna buna itraukta i gamyba :))

    AtsakytiPanaikinti
  13. Nuo vaikystės net neabejojau, kad skaniausias pasaulyje yra močiutės aguonpienis su kleckučiais, bet man senstantant anajam patiekalui vis didesniu konkurentu tampa visokie "silkiniai" patiekalai.

    Saldainis irgi nieko patiekalas, sakyčiau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  14. Oi kaip aš noriu dovanų. Man labiausiai per kūčis patinka aguonpienis. Kūčiukų jame galėtų ir nebūti :)))))

    AtsakytiPanaikinti
  15. Noriu noriu saldainiuko!!!
    O as silkes gerbėja ;-) Įprastom dienom tingiu gaminti, todėl per Kūčias atsigriebiu ;-) Labai megstu silkę su pekino kopūstu, salieru, paprika, pomidoru ir majonezu (sudėliojama panašiai kaip silkė su kailiniais) ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  16. Kaip smagu, kad tiek istroskusiu saldumynu :)))))
    Ziuriu populiariausia kuciukai, aguonpienis ir kisielius :) Geras pasirinkimas :))

    AtsakytiPanaikinti
  17. labai noriu popierėlių ir kito gėrio :)
    man per kūčias skaniausia aguonpienis, po to silkė su razinomis :)
    na gerai parašysiu ir receptą labai paprasto, bet ne prasto Kalėdinio pyrago:
    4 kiaušiniai
    0,5 stiklinės cukraus
    6 v.š aliejaus
    6 v.š vandens
    1,5 stiklinės miltų
    2 a.š kepimo miltelių
    0,5 stiklinės aguonų
    kiaušinio baltymus atskiriame nuo trynių. į trynius supilame cukrų ir gerai išplakame, po to pilame vandenį, aliejų, miltus sumaišytus su kepimo milteliais, aguonas (gaunasi tokia poskystė masė). tuomet baltymus išplakti iki putų ir supilti į gautą masę, viską atsargiai permaišyti. ir kepam apie 1 val. 190 laipsnių karštyje. tikrai labai paprasta ir skanu :)
    gero pyrago :)

    AtsakytiPanaikinti
  18. Ir as, ir as noriu popieriuku!! :)
    per Kaledas megstu silkute su keptais svogunais, morkom ir saulegrazom..mmmjamii :)

    AtsakytiPanaikinti
  19. Blog'o sekėja esu nuo tada kai savajį susikūriau :D

    Dėl Kūčių. Įmantrių Kūčių vakarienių nedarome. Sąmoningai. Tai būna 12 pačių paprasčiausių patiekalų (iš sodo, daržo, miško ir vandens), paplotėlis ir vynas. Na, ir, žinoma, kūčiukai su kisieliumi... Jie man labiausiai ir patinka, nes kai pradedame juos doroti, visi būna pavalgę - tada lieka laiko bendravimui :)

    AtsakytiPanaikinti
  20. Ns štai ir aš nuo šiol tavo sekėja patapau :) mano mėgstamiausias kūčių patiekalas tai virtos bulvės su sėmenine (grūstos pasūdytos sėmenų sėklos)

    AtsakytiPanaikinti
  21. Labas :)

    Sekeja matau esu, o tavo saldainiukas kaip tikrai skrebukei labai skaniai atrodo :)))

    Man kucios ne kucios jei nepavalgau mamos merktu sliziku (butinai slapios versijos), nes kai kurios seimos juos valgo sausai (pasirodo)...

    ir dar metai is metu, mama kepa juros lydeka...gan primityvu, bet su burokeliu salotom man labai skanu :)

    AtsakytiPanaikinti