2011-11-04

Mano greitukai

Pagrindinės praeitos žiemos nuotraukos suskrebintos, tai dabar persikeliu prie vasaros, kelionės į Prancūziją. Tik gryžus pradėjau daryt mini albuma, bet jis vienas iš tų, kuriem greičiausiai nelemta būti pabaigtiem, nežinau, gal perdaug nuotraukų, per mažai vietos, kad viska išpasakot. Todėl šį kartą bandau po truputį dėlioti tradicinukus. 
Abu darbeliai greitukai, kažkaip greitai susidėliojo, o rezultatas man patinka, kas ir svarbiausia :) Ir aišku įamžintos nuotraukos ir istorijos. Taigi po truputi judu :)

[Keliauninkas]

Šis darbelis apie ILGĄ mūsų kelionę į Prancūziją ir atgal, per kurią teko skristi lėktuvu, važiuoti  autobusu, metro, greituoju traukiniu.
Beje šiame darbelyje panaudota tikra atvirutė - vienintelė, kurią parsivežiau, ir aišku ją pirkau su mintim, kad suskrebinsiu :))

 [Ponai nesamoniauskai]

Tėčiai taip puikiai moka išdykauti su vaikais! Man taip gražu žiūrėti!! Ši serija tai puikiai įrodo, Nojus čia toks laimingas!! Ir tai tik vienas momentas iš kelionės, kai tėtis pasivaikščiojimo metu išdykavo su vaiku :) Ak tie mano vyrai :)))

Tokios tokelės, tikiuosi greitu laiku vėl paskrebint ir sugryžti :)
Gero vakaro!

5 komentarai:

  1. Pirmam man labai patikovintage popieriuku ikomponavimas. Speju Prancuzijoj isigijai ta pageltusi atviruka(?) puikiai viskas dera.
    Antram labai linksmai ziurisi tiek nuotrauku- puikiai prodo veiksma.
    Patinka man dar kad isigalvoji visokiu lietuviu k. variantu pavadinimams, kaip pavyz. "Nesamoniauskai" :):)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokie skirtingi, ir kokie faini. Pirmas tikrai toks ilgu kelioniu skrebukas - net pageltes nuo prabegusio laiko ir patirtu ispudziu. Ir tas senoviskumas man labai dera prie Paryziaus, Prancuzijos temos.
    Antrasis irgi liuks, toks linksmas, tos nuotraukeles sudetos i eile atrodo lyg filmo kadrai - suteikia judesio efekta. Labai faina

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sauniai sauniai !!! Kas cia tie krasteliuose, tiek juodi, tiek smelio spalvos ? trafaterai ar stampai ar kazkas kito ?
    Sakai teciai moka isdykauti... tu nezinai kaip tavo Nojui pasiseke su tokiu teciu .... :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Knopkinukai cia trafaretas Crafters Workshop firmos, prisipirkau ju maziuku 6x6 coliu dydzio, labai man patinka! cia naudojau sita http://www.google.lt/imgres?q=crafters+workshop+6x6+stencils&hl=lt&sa=X&biw=1540&bih=849&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=CEXA3enBUNhwgM:&imgrefurl=http://store.scrapbook.com/cf-tcw228s.html&docid=kULJenBOKEABNM&imgurl=http://www.scrapbook.com/products/source/SBC_cf-tcw228s.jpg&w=456&h=456&ei=MSG2TqPdF-rg4QSxp8H-Aw&zoom=1&iact=rc&dur=494&sig=103030658198983723003&page=7&tbnh=151&tbnw=150&start=189&ndsp=30&ved=1t:429,r:24,s:189&tx=66&ty=98

    AtsakytiPanaikinti