2011-11-02

Kaledinis albumelis

Senai besirodžiau, bet tikrai netinginiavau, dirbau išsijuosus, o dabar jau galėsiu šį bei tą parodyti :) 
Taigi visų pirma rodausi su Kalėdiniu albumėliu, kuriuo labai džiaugiuosi. Nežinau, kaip jum, bet mane nepaskrebintos gražios ar įdomią istroriją pasakojančios nuotraukos tiesiog slegia, jaučiu sąžinės graužatį, kad jų nepaskrebinu, o jų būna tiek daug, kad suspėt visko suskrebint be šansų... Todėl šį kartą griebiau daryti praeitų metų žiemos mini albumėlį. Jame ir sutilpo istorjija apie tai kaip laukėm Kalėdų, kaip jom ruošiausi, kaip nuostabiai jas šventėme kaime statydami didžiulius besmegenius. Taip pat sudėjau naujametinės fotosesijos prie eglutės nuotraukas, man tos nuotraukos labai gražios, bet skrebukai kažkodėl su jom nesigauna, nors tu ką, o čia albumėlyje jos pagaliau rado savo vietą. Žodžiu esu patenkinta ir to slėgimo šiek tiek sumažėjo :)

Tai ilgiau nedelsdama rodau :)


Nebučiau aš jei nepridaryčiau klaidų, šį kart klaida tokia nebloga ir ją pamačiau tik tvarkydama nuotraukas. Gi vietoj 2010 metų padariau 2011, taip reik sugebėt ane? :))))))



Taigi tais metais kalėdų laukmėm iš kalendoriaus - besmegenio traugdami užduotis ir siurprizus, buvo labai smagu, nes kaikuriais atvėjais turėjom daryt, tai ką būtume patingėję daryti, ir tai baigdavosi labai linksmai. Pavyzdžiui buvo užduotis nusipirkt rogutes ir lėkt su jom nuo kalno, tai taip ir padarėm, buvo labai smagi diena :)


Taip pat šiom Kalėdom kaip niekad dariau daug dovanų, net kepiau sausainius imbierinius!! (aš nemėgstu nieko gaminti kam reikia daryti tešlą...) Juos valgėm, puošėm jais eglutę.

Nojui aišku teko pasėdėti ir Kalėdų Senelio kėdėje.


 Ir eglutę puošt padėjo :)




 Pirmą Kalėdų dieną praleidom kaime bestatydami besmegenį, buvo laaaabai smagu, tiek daug sniego, juoko, bendro "darbo" žodžiu super!!!




 Tėtis net pabuvo besmegenio kirpėju :)


 Per Naujuosius metus Nojus sirgo, taigi niekur negalėjom eit, bet neliūdėjom, surengėm fotosesiją, kurios nuotraukos man laabai patinka!!!






Tai toks tas stebuklingas žiemos laikotarpis! 
Jau pasiilgau Kalėdų!!

18 komentarų:

  1. Super albumas!!! Kai pamatau vis sazine grauzia, kada ir as prie tokio projekto prisesiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu ir padirbejai !!! Saunuole, laaaabai smagus albumelis. As vis laukiu, kada ir mane pagaus ikvepimas albumeliams ... vis ziuriu i taviskius ir pavydziu 8)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. nuostabios istorijos...skaityčiau ir skaityčiau...o kai dar tokios iliustracijos :)))

    AtsakytiPanaikinti
  4. kaip visada tavo darbelis fantastiškas. Turiu kur akytes paganyti

    AtsakytiPanaikinti
  5. Och, tu... Priminei ir man sąžinės graužatį... kuri kasmet vis stiprėja ir stiprėja, nes tokių nuotraukų, kurios "prašosi" sudedamos į albumėlius, tai daugėja. :/
    Smagu matyti, kad tu sėkmingai su šia bėda kovoji. Yra iš ko imti pavyzdį.
    Nuostabus albumas.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ajaj,labai saldus, toks kvepiantis sausainiukais.Daug juoko,sniego, silumos.ech.. Dziaugiuos,kad atidavineji skolas savo sazinei:D

    AtsakytiPanaikinti
  7. fainuoliskas albumas!! taip ir kvepia tikromis, zaismingomis, seimyniskomis sventemis!! laukiu ir as svenciu, kad butu daaaug nuotraukyciu ir pasekciau tavo pvyzdzu del albumiuko :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Super! Net pajauciau, kad istikruju sventes jau nebe uz kalnu ;)
    O kokie nemirtingi besmegeniai ;D

    AtsakytiPanaikinti
  9. laukiau jau kada gi parodysi ta albuma. labai fainas, daug nuotrauku, idomios istorijos :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Kodel cia nebeleidia manes komentuoti :)
    Saunus albumas... klaidos .. gyvenimo dalis- juk rasi buda kaip pataisyti, o, gal cia albumas is ateities :))))) Saunios nuotraukos. Ar ir man sakyti kad turiu savo senu metu Kaledini su aprasymu, bet vis palieku ateiciai, kazkada.... susiklijuoti nuotraukas ...
    Norejau tik paklaust, cia viska suklijavai ant vieno dvipusio popieriaus, ar vis tik klijavai du ?

    AtsakytiPanaikinti
  11. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  12. wow kiek komentaru, kaip gera matyti, kad patiko albumukas!!!! Dekui vso visom, jusu zodziai tik skatina mane darbuotis toliau!
    Knopkinukai, dauguma du lapai suklijuoti, bet pora yra ir po viena, jei buciau darius ant kartonu jauciu neuzsidarytu, nes ir taip jau labai isiputes, nes dejau nemazai detaliu ant pagalveliu.

    AtsakytiPanaikinti
  13. WOW this is simply SO beautiful. I absolutely LOVE IT!

    AtsakytiPanaikinti
  14. nerealus albumas !!! iš kur tiek detalių? žiūriu ir seilę varvinu :) labai gražu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  15. albumėlis tikrai nuostabus,reiktų ir man prisiruošti nors kartą tokį žygdarbį atlikti :)

    AtsakytiPanaikinti