2011-11-13

Bangos paliesti

Kaip tikra studentė, likus vos kelioms valandoms iki scrapping.lt konkurso pabaigos, nešu darbelį. Tema (skrebinti kūno dalį) man labai patiko, iškart žinojau, kad skrebinsiu šias nuotraukas, tik niekaip neradau laiko, tai buvo užplūdęs įkvėpimas atvirutes daryt ( taip taip, atvirutes, pati negaliu patiket :D D D ), tai dar kokie dalykėliai, bet svarbu, kad supėjau :)

Like a real student just few hours away from scrapping.lt challenge ending, I am showing this work. Theme  - to scrapbook a part of body, I like it very much, so this is my work :)

[Bangos paliesti]

Gal nelabai matosi, bet pagrindas purkštas geltonai viršuje ir mėlynai apačioje, todėl gražiai žėri :)


Kol fotografavau darbelį, prisistate mano berniokas. Atsistojo ant lapo ir sako "oje" ir kiša savo kojytes, kad fotografuočiau :))) Žinoma nufotografavau, bus medžiaga naujam darbeliui :)))

 Then I was taking photo of my work, my boy came and put his legs in front of the camera, saying "leg  - oje " in his language, he wanted that I would took a photo of his legs, so I did :) So I have new photos to scrapbook, it never ends :)))


Gero vakaro!

Good night!

3 komentarai:

  1. Fainuolis. Man labai patinka tavo skrebukai: tokie naturalus, neperkrauti ir malonus akiai. Ziuri ir ilsesi :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. pamaciusi tavo berniuko kojytes - prisiminiau sio vakaro savo varga - nagu kirpima:D tooks zygdabis pas mus nagu kirpimas, kad oj oj oj :D

    smagus skrebukas - ta skrebine banga puikiai pratesia juros vaizda:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. he he he ... oj myliu vaikus... ne todel kad vietoj puodo i LEGO deze prisysiojo ir ne todel kad, sian pusia vonios ispyle ant zemes ir ne todel kad angliskai pareiske, I do not this :) bet kad va atejo jie i tavo gyvenima ir visokiais mazais pirsciukais ir pokstais uzpilde :))))
    O skrebukas tooks studentiskai atsiputes :))))
    sekmes :)

    AtsakytiPanaikinti