2011-11-30

Advento kalendorius

Grįžus į darbą, viskas pasikeičia, nieko nebespeju, galva pilna minčių ir t.t. Pasikeitė ir skrebinimas, tiksliau tai ka noriu suskrebint, dabar noriu padekoruot savo grupę, ją papuošti, taigi kai tik atrandu kažkiek laisvo laiko bandau įgyvendint savo idėjas. Svarbiausia dabar man buvo padaryti advento kalendoriu, nežinau kodėl bet šiais metais siaubingai laukiu Kalėdų, jau noriu puošt viską, dovanos jau netgi beveik supirktos :)))) Taigi nusprendžiau, kad reikia padaryti advento kalendoriu į darželį, gi taip smagu bus vaikam traukti užduotėles, siurprizus :) Tai viskas jau kaip ir padaryta, liko tik sugalvot užduotėles, bet idėjų turiu, tai reik tik prisėst ir surašyt, o kai eisiu į darbą nunešiu jau visiškai baigtą kalendorių :) Tikiuosi vaikam patiks :)

Ir dar dalyvauju su juo scrapping.lt konkurse.


Skubėjau fotografuot, tai gal gerai nepavyko parodyti, kad kiekviena diena tai kaip kišenėlė, padaryta iš  nuo tuoletinio popieriaus likusio ritinelio. Į tas kišenėles sudėsiu užduotis, staigmenas.


Vyras sakė pasilikti sau šį kalendorių, o nešti besmegenį, kurį pernai nupirkau ir atrestauravau. Bet kad jau dariau vaikam, tai tebunie ir būna jis jiems :) 


Lekiu darbuotis toliau!!!

p.s  beja naudojau ir vel Crate Paper "Peppermint" rinkini, dieninu jį!!!!

9 komentarai: