2011-10-10

Tikiuosi šį kartą gryžtu ne trumpam

Senai jau besirodžiau, kaip minėjau, buvau nugrimdus į apatijos, tinginystės liūną, bet štai gryžtu ir tikiuosi šį kartą ne trumpam :) Taigi, per tą laiką kol nesirodžiau kartais užeidavo noras pasikrapštyt su popieriukais (matyt negaliu visiškai jų atsisakyt), taigi padariau kelis darbelius!

Visų pirma darbelis, kurį sugalvojau priduot į Scrap the Boys  šio mėnesio konkursą. Man patinka to saito užduotys, patinka berniukiški darbeliai, kurių ten galima į valias prisižiūrėt, todėl ir dalyvauju vis karts nuo karto ir nesvarbu, kad prizų į tokias šalis kaip Lietuva nesiunčia, svarbiausia man sudalyvaut, kaip ir visur kitur :) O užduotis panaudoti rankų darbo gėlytes, o tą ir padariau, panaudojau kelias gėlytes darytas skrebinimo susitikimo metu, o kelias dar pasidariau darydama šį darbelį. Tekstą šiam darbeliui turejau parašius jau labai senai, dar pernai, kai pradėjau skrebint, bet tik dabar sugebėjau viską sulipdyt :)

So I decided to participate in Scrap the Boys this month challenge. I like this site challenges, so I always try to participate :) This time I needed to use handmade embelishment, so I made some paper flowers, they pop so good on this page.

[You're so SWEET]


Antrasis darbelis skirtas another freaking scrappy challenge dabartiniam konkursui. Tema: mano mokykos metai, tik perskaičius apie ją prisiminiau savo mokyklos laikų draugus, ne pačią mokyklą, kurios laaabai nemegau, ne mokytojus, pamokas ar klasiokus, o savo draugus, todėl ir nusprendžiau padaryti darbelį apie juos. Kai pradėjau žiūrinėt nuotraukas, radau jų begalią ir taip norėjau kuo daugiau jų įdėti, kad jose atsispindėtų tuomet man buvę svarbiausi žmonės. Taip sugalvoojau daryti dvigubą darbelį. Tai štai kas gavosi:

This Lo is made for another freaking scrappy challenge. Then I sow new challenge I remembered my school year friends, that's then I decided to participate. Then I think about school I don't think about that building, teachers, classes, my classmates I think about my friends, about amazing time we had. I wanted to make Lo with as many pictures as I can, so I decided to do double Lo. 

 [Chebrytė]





Ir paskutinis pats papraščiausias darbelis, toks greitukas :) Apie kaime praleistą savaitgalį, Nojaus tyrinėjimus ir pan.

[Vištų tramdytojas]

12 komentarų:

  1. Jeee, smagu matyti sugrizusia ;)
    Visi mieli, bet piras man pats paciausias. Toks tikras medukas saldainiukas, kaip kad tavo mazuliukas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kai pamaciau ta geltona, kaip medus uzliejo... matyt trukumas saules :) O jau skrebuko saldumas.... dievuleliau...
    Nuostabus darbai.
    Jo gerai kartais prisiminti apie klase, mokykla, mokytojus :))) Ir kaip budavo nesmagu,kai klaseje trukdavo kurio nors mokinio :))) kaip ir skrebinime dabar ;))))
    Geras turi tiek nuotrauku is mokyklos, idomu kur manosios isgaravusios :))))
    Sekmes konkurse!

    AtsakytiPanaikinti
  3. love your creations! You really put together a wonderful 2 pager, with so many fun pics for AFSC. Tks. for playing along with us!

    AtsakytiPanaikinti
  4. wow oh wow !!!!! this is totally stunning !!! Love them all but that first one with the yellow is breathtaking ... hugz x

    AtsakytiPanaikinti
  5. Yep :) Pirmas man pats pačiausias (geltona dar viena is mano megiamiausiuų spalvų) ;)
    Nu bet nesuprantu kaip (išduok paslaptį) tai gaunasi būti tokiai produktyviai kada užplaukia apatija> čia kažkokia pseudo-apatija kuri jokių simptomų neturi ir visai neįtakoja kūrybą :)
    taip ir toliau...džiugini mus savais skrebukais.

    AtsakytiPanaikinti
  6. gorgeous Lo's, love the first one with the yellow, yum and wonderful fussy cut birdies on the last lo, perfect.

    But am completly in love with your school days Lo! It's great you have such good memories of your friends at school - looks like you had lots of fun!
    Thanks for playing with us at AFSC. xx

    AtsakytiPanaikinti
  7. Man irgi pirmas labiausiai patinka :)
    Irma del apatijos, tai manau, kad tiesiog negaliu visiskai atsisakyt skrebinimo, vistiek nors ir nieko nesinori kito daryt, skrebint kartais uzsinoriu, o tada taip ir padarau, daug sunkiau man yra viska prisiruost nufotografuot ir ikelt i bloga

    AtsakytiPanaikinti
  8. As zaviuosi, kaip skirtingai tu moki skrebinti! Va, stai trys darbeliai ir visi skirtingi - ir nuotaika, ir spalvomis, ir siaip stiliumi :) Patinka tokia ivairove, vis nustebini.

    AtsakytiPanaikinti
  9. You have been a very busy busy scrapper, absolutley lovely layouts.! Love your school days double layout. Looks like you had some fab times. Thanks for playing along at Another Freaking Scrappy Challenge.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Such a sweet Scrap the Boys entry. Great job!!

    AtsakytiPanaikinti
  11. Great take on the challenge...thanks for playing along at STB

    AtsakytiPanaikinti
  12. Awesome page love that is a double layout and the office supplies on it are perfect addition thanks for taking part at AFSC

    AtsakytiPanaikinti