2011-10-12

Netradicinis (tikrai kad man netradicinis) skrebuko pagrindas

Kai pamačiau scrapping.lt dabartinį konkursą iškart pagalvojau, kad dalyvausiu ir darysiu skiautinį pagrindą, tiksliau, tokį kaip aš labai mėgstu iš gabaliukų. Bet laikas bėgo, nuotraukų tokiam pagrindui neturėjau, darytis nebuvo noro. Kol galiausiai užvakar vakare bemigdant Nojų sugalvojau, kokį pagrindą ir kokia tema darysiu. Šeip aš beveik visada migdant Noju galvoju kokius darbelius ir kaip daryt, tik daugumą paskui pamirštu ir pan, o šį kartą iškart lėkiau daryt. Pasidėjau trafaretą, apipurškiau ir truputį paspalvinus nuėjau miegot. Kitą dieną spalvinom abu su Nojum, jis savo lapus, o aš šį darbelį. Tai štai ką prispalvinom.


Pagrindą fotografavau vakar vakare, todėl spalvos ne tokios ryškios, šeip jis truputį ryškesnis, kaip jau pabaigtame darbelyje.


Gavosi neįtikėtinai gėlėtas, net pati negaliu atsistebėt, atrodo, kad ne mano darbas, bet matyt tokio reikėjo moteriškai draugystei atspindėt :)

8 komentarai:

  1. Fantastika...labai įdomiai panaudojai trafaretą ;) Ar galiu panaudoti tavo nuotraukas prie trafareto kaip pavyzdį SN? Aišku, autorystė bus paminėta :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aisku gali :)

    su spalvotais piestukais spalvinau

    AtsakytiPanaikinti
  3. nuostabus pagrindas! Spalvingas ir man vistiek Puskiskas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai grazus ir teisingi zodziai !!!
    ne kiekyje- o pasitikejime ir abipusiame reikalingume, uzauga draugystes :)
    Ilgai ganiau akis po tavo si darba, man jis kazkodel primine skara, kuria nesenai viena moteris padovanojo, sake as rasiu kam ja panaudoti :)))
    Dziugu, kad pasidarei kazka kitaip :)
    Grazu, spalvota ir nuosirdu, sekmes konkurse!
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tikrai nebūčiau pagalvojusi kad čia tavo darbas :) Bet labai gražiai ir skoningai su gėlėmis susitvarkai. 10 balų :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aha, as ir nebuciau pagalvojus, kad cia tu darei :D Labai spalvotas ir geletas, ir labai darniai tinka siai nuotraukai :)

    AtsakytiPanaikinti