2011-09-21

Užteks tinginiaut!

Šiandien nuspredžiau, kad užteks tinginiaut, reik jau pasirodyt, išlyst į viešumą ką kaip sakant :D
Taigi, turiu tris darbelius parodyt, nors esu padarius dar keletą dekoracijų į darželį, bet nenufotkinus atidaviau, tai gal kada vėliau nufotkinsiu. Žodžiu ruošiuosi jau gryžt į darbą tai pradedu puošt grupę, gerai, kad turiu šauniausią kolegę ir draugę, kuri mane supranta, kuriai patinka ką aš darau, tai ir puošim kaip sakant tada :D
Beto įnikau į knygą vieną, tai kažkaip atrodo norisi tik skaityt ir skaityt, nera kada nei skrebint, ot tos knygos :D
Gerai užteks čia plepet, turbut niekam neidomu, tik man pasipasakot :D

[anot mamos tala, anot tecio taja]

 Vis dar nenoriu paleist vasaros ir jos pamiršt, todėl vis skrebinu vasaros nuotraukas, su ryškiom spalvom primenančiom ją. Šis darbelis apie Nojaus gitarą, man labai smagu matyti, kaip Nojus šoka, dainuoja, todėl kai tetis nusipirko gitarą, aš suieškojau ir Nojui mini gitarytę, tikrą, medinę. Ir taip gražu žiūrėt, kai abu mano vyrai susėda ir groja (turiu ir tokią foto, reiks ir ją suskrebint).  

 P.s dabar pamačiau kad žodžio "tečio" paskutine raidelė atšokus, kažkaip blogai tie alfabetai limpa, pastoviai vis nukrenta..


 [pirmas zodis - tete]

 Nojaus pirmasis žodis buvo tete, ir as buvau tete ir tetis buvo tete :)) Paskui kai paaugo, netgi teko mokint, aiškint, kad aš mama, nes ilgai buvau tete :D

 [laikas]

Šis darbelis buvo man kaip terapija, nes buvo užėjęs toks periodas, kad atrodė, nebežinau, kaip ir ką skrebint, kad kartojuosi, o noriu išbandyt, kažką naujo. Galiausiai atsipalaidavau, prisiminiau kodėl aš skrebinu, kad tai mano terapija, kad nesvarbu ką pasakys kiti, svarbiausia išlieti jaumus, tai tą ir padariau, tokiam "filosofiniam" darbelį apie skriejantį laiką...

Dėkui, kad užsukot!

7 komentarai:

  1. ...rasyk!!1 pasakok!!! visada idomu paskaityti kuom gyveni!!!

    ...nuostabus skrebukai!!! - net pavydu tau tokios tavo terapijos :) kai man darbai darbus veja :D o skrebuko nuo paskutinio susitikimo dar nepabaigiau...

    AtsakytiPanaikinti
  2. N_U_O_S_T_A_B_U!
    Visada laukiu tavo irasu,ir skrebuku, taip kad pasakok pasakok ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man jau dabar gaila, kad kai išeisi į darba, gali būti, kad mažiau skrebinsi. Ačiū, kad daliniesi savo įkvepimais ir terapija ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. wau!!! Tas laikas- fantastinis, ikvepiantis ir matosi kad tikrai terapinis! Super! Nuotrauka faantastine!
    Cia pagrindas tooks buvo?
    Liniuote jau bidingas bruozas ;) o tas juodas su gelytem- cia speju, kad servetele, ne ?
    Yra, taip sakoma, kad jei vaiko pirmas zodis TETE- tai antras vaikas bus sunus :)))) As tai nelabai tikiu tuom ka zmones sneka, bet antras vaikas buvo sunus :))))) cia siaip...
    Patinka tie uzslepti batukai , graziai nuostabiai suderintas fonas su sofke, oranzine juk draugiskumo spalva. Jauku ir grazu.
    Apie gitarista, labai vasariska ir linksma. PAs mane tai bugninkas auga :))))
    P.s o ka reiskia pavadinimas ? ups... man kitoj kalboj verciant, gaunas juokingai :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Gaila kad iseisi i darba ir suletes skrebuku produkcija, bet juk viskas turi sam savo skirta laika. Man irgi buvo uzejes laikotarpis neperseniausiai kad tik skaiciau ir skaiciau...pati knyga tiesiog mane atrado tada kada jos labiausiai reikia. Gerai padaryti tokias pertraukas kadangi pasikrauname naujomis idejomis bei ikvepimu.
    Kiekvienas skrebukas su savo sarmu. Labiausiai mane uzkabino 'pirmas zodis': Gal del oranziniu/gintaro spalvu, vz mano megiamiausia spalvine gama.{askutinis 'Laikas' irgi traukia savo koliaziniu stilium. Ar pagrinda pati klijavai teksto juostelem ar toks jau buvo? Esu pati klijavus visa pagrinda (sukarpius laiska) tai isivaizduoju kiek laiko tai uzeme. O nuotraukoj negi tu? visai neatpazinciau.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Oi dekui visom! Kaip smagu girdet, kad ir mano plepalai patinka :) gi buna taip norisi isipasakot :)
    Meadow of the sky, as tai labai tikiuosi, kad darbas man netrugdys, as net galvoju, kaip as ten per miega ar pan pasidarysiu kokiu detalyciu :) Tikekimes taip ir bus :)
    Pagrindas yra Cosmo cricet "odds and ends" kolelcijos Junk drawer. O juodas su geltytem teisingai, ten servetele :) Po apacia gruntas tas baltas, tai gaunasi toks grubletas.
    Apie posaki girdejau, buciau nieko pries jei butu dar kada bernas vienas, patinka man jie :DDD
    o pavadinimas tai tai kaip Nojus sako gitara, nes as visad girdziu kad jis sako "tala", o vyrui atrodo, kad jis sako "taja" tai vis buna prasom Nojaus kad pasakytu ir klausaom, o tada gincijames, kuris teisus :)))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Irma, as ten, kai studijavau ir buvau jauna grazi :DDD beto plaukai sukelti, o kai garbanu nera tai ir sunku atpazint :)
    O pagrindas buvo toks, man labai patiko ten surasytos frazes, zodziai, jie tada taip atitiko nuotaika, todel ta popieriu ir pasirinkau. O jei reiktu tiek klijuot, tai cia jau oho koks darbas! Bet butu idomu kada toki padaryt...

    AtsakytiPanaikinti