2011-09-03

Po susitikimo

Vakar buvo šauni diena! Aišku labiausiai todėl, kad buvo Vilniaus skrebukių susitikimas, visad smagu susikt su bendramintėm :) Tai priplepėjom, prisijuokėm ir svarbiausia paskrebinom, visos dirbo ir pridirbo, ir aš darbelį padariau, tai ir noriu jį parodyti. Skrebinom tema "skiautiniai" manasis skiautinis toks nevisai skiautinis... nėra tos tvarkos, pasikarojimų, kas būdinga skiautiniam, užtat yra pačios skiautės, nes pagrindas darytas, iš mažų popieriaus skiaučių :) Taip pat šį darbelį dariau scrapping.lt  konkursui. Tema žaidimai, o šis skrebukas ir yra apie tai. 

[in the LAND of TOYS]

Kai sudėliojau pagrindą, jis man pasirodė per ryškus prie nuotraukos, ji labai paskendo tame ryškume, taigi nusprendžiau prigesinti, ir pasitarusi su kolegėm :D atskiedžiau baltus akrilinius dažus ir prigesinau darbelį :) Buvo baisu, bet gavosi manau gerai :)
Beje ta mašina didelė iškirpta iš išaugtų Nojaus markinėlių :D

5 komentarai:

  1. Fainas, patiko kad visko daug ismetyta :))) taip kaip buna pas vaikus. Geras, marskineliai atminimui :) O kas tas geltonas metras ? nesakyk, kad tikras :))))
    Saunu ir sekmes!

    AtsakytiPanaikinti
  2. NEREALU!!!!! sekmes konkurse....sunku butu kam ir konkuruoti tokiam skrebukui!

    AtsakytiPanaikinti
  3. tikras tikras :D kaip gi kitaip :D
    Dekui abiem!! Nuo tokiu zodziu sypsena iki ausu :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai fainas. O man pasiseke dar ir matyt ji atsirandant. Puski as nesistebiu kodel tu tiek daug skrebuku padarai. Sitas gi irgi per pusantros valandos pagamintas.

    AtsakytiPanaikinti
  5. labai labai fainas skrebukas!!! Cia puikiai tinka baltas apvedziojimas aplink raides :) as tokius labai megstu :)na ir tie tavo pacios lipdyti fimo pauksciukai - paperka :)

    AtsakytiPanaikinti