2011-09-12

Po darbingo savaitgalio

Kartais pasitaiko labai darbingų savaitgalių, tokių kaip praėjęs, per kurį padariau net tris skrebukus!!!

Taip tai visų pirma darbelis skirtas Another Freaking Scrappy Challenge kokursui . Tema labai suintrigavo: gimimo vieta ir metai, panaudojant kažką iš to laikmečio: daina, filmas, istorinis ivykis.
Visu pirma teko susirast nuotrauką savo mažos, pasisekė, kad čia turejau :) Tada ėjau ieškot, kas mano gimimo metais pasaulyje nutiko įdomaus ir atradau, kad M. Jacksono daina We are the worl, buvo išleista tais metais, kaip parama Afrikai. Ta daina man taip patiko kai buvau maža ir dabar smagu ją klausyt, nes  ji tokia Tikra :) Taip pat darbelyje panaudojau rastas to meto Kauno nuotraukas.

Then I found out about Another Freaking Scrappy Challenge new challenge I was very intrigued. So I searched for photo and then for something interesting in my birth year. I discovered, that M.Jackson song "We are the world" was released that year, I loved that song then I was little and still it speaks to me deeply... Also  I discovered photos of my birth town in that year, so I put then in the LO.

[1985]


Antrasis darbelis darytas White With 1 rugsėjo konkursui.  Reikėjo panaudoti baltą ir rožinę spalvas bei užrašymą ant nuotraukos. Man labai patinka ši nuotrauka! Čia mes Prancūzijoje ir toks jūros krantas mane pakerejo, buvo taaaaip gražu, kad negalejau atitraukt akių :) 

Second LO was made for  White With 1 September challenge.  This month challenge is to use white + pale pink + journal on photo. I love this photo and this wonderful shore!

[Kudlotas ir plinkantis]


Ir paskutinis darbelis, dar vienam konkusui, šį kartą Once Upon A ...Sketch. Reikėjo vadovautis duota schema, bei aprašymas turėjo būti apie įsimintinus metus. Pasirinkau metus, kai laukiausi ir pagaliau sulaukiau Nojaus! Manau tai buvo vieni nuostabiausių metų, nes man labai patiko lauktis ir pagaliau sulaukti to mažo žmogučio!

And last LO is for Once Upon A ...Sketch Septemper 1 st challenge. Journalling Criteria : A memorable year -  title must be a year, and you must journal at least 2 lines on why this year is memorable for you. I chose year then I was pregnant and give birth to my boy. I loved being pregnant, is such a wonderful feeling and I was so happy to finally meet my baby!

[2009]

  
Beje kai padariau šį darbelį ir parodžiau vyrui, jis pasakė "labai jau laurutiškas" :DDD Tai matyt prisiižūrėjau lawrutės darbų praeitą savaitę ir kažkaip nesamoningai susidėliojo toks, kuris vyrui panašus į jos darbelius. Čia spėju kaltos kniedės ir apsiuvimai, nes tai lawrutės vinis :)

Tai tiek, geros savaitės!

Thanks for stopping by!!

25 komentarai:

  1. Puskis - I love all your layouts - but I especially love the one for another Freaking scrappy challenge ... thanks so much for playing along with us!!! The vintage is yummy!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Puski,manvisi 3 labai patiko.Pirmasis - nes is lopyneliu,nu dievinu situos. Antrasis - nuotrauka tokia romantiska, pavadinimas - super (kas man labai svarbu).Visi kringeliai ir detales taip gerai isdeliotos.Na o treciasis - ech,labai jaudinantis. o i Lauros stiliuka panasumu tikrai yra - ir tie minksti skaiciai, ir kniedes, ir apsiuvimai,ir isdestymas.
    Vz,puikiai darbuojies!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oh My these are all so stunning, and all different and special in there own way! You rox chook! I love all the detail that you have put into the layout for another Freaking scrappy challenge, All your little bits of information! awesome. Thanks for playing along at another Freaking scrappy challenge and look forward in seeing more of your awesome art soon. p.s..your wee one is SO CUTE :-)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nu Puski tu duodi. Sunku net ir komentuot kazka. labai patiko visi darbai. Pirmam labai fainai panaudotos detales , nuotrauka, daina, tas atvirukas kamputyje. labai i tema viskas. Antram tai prajuokino pavadinimas. o trecias tai is pirmo zvilgsnio krito i aki. toks tvarkingas , ramus, kaip tas leliukas.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Vau Puski, labai jau cia dziugiai pas tave.
    nuostabus visi darbai ir absoliuciai skirtingo spektro.
    Kazkodel sukele sypsena tavo pirmas... keista matyti save maza ? :) O jau lopiniuku mestre!!! Ir tikru metru :)) ha ha
    Antras darbas nuostabiai riomantiskas, bet ilgai skaiciau pavadinima ir nesupratau... pametei raide ant nuotraukos ?
    O jau tas trecias, tooks uz sirdies imantis. As vis sau pasizadu toki pasidaryti ir vis nesekas :)))
    Sekmes tau konkursuose!!!Tu saunuole!
    As einu pamiegoti, o tu skrebink, skrebink :)))

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nu tu ir bitute darbstuole. Asskrebinu nuo velyvu 2004m. bet nebuvo nei vieno savaitgalio kad as pagaminciau net 3 skrebukus...wow! Nu bet kiekviena is musu pagal savo tempus, ar ne ;)
    Pirmas man patinka savo 'lopiniskumu' :) nuotrauka atrodo tokia senovine kad lyg butu mano mamos o ne 1985m. modelio :):)...ar tu cia gal specialiai sendinai ar koki foto efekta uzmetei?
    Antras skrebukas man labiausiai patiko: smaikstumu, detaliu ivairumu, siuzetu.
    Paskutinis irgi mielas...lelius kaip lelyte ir detales visas labai svelnios...spalvine gama tokia raminanti, bet...prisipazinsiu kad krastai tokiais masyviais markuciu iskirpimais suteikia tiek kontrasto/astrumo pries svelnias detales kad man atima demesi nuo nuotraukos, pastebejau kad akis sugrazina atgal link krastu.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dekui visom!
    Knopkinukai, kai pasakei apie pavadinima, tai ziuriu tikrai "t" raide nukrito, velnias...
    Irma nuotrauka yra mano tetes daryta, savo "labaratorijoj" ir gal todel ji tokia sena ir susidevejus atrodo, visos tokios mano kudikystes nuotraukos, tai originala paemiau ir panaudojau, sakau bent kazkas isliks tokio autentisko :)
    O trecio darbelio krastai, cia nuotraukoj tikrai labai krenta i akis, bet realiai, kazkaip taip nematai sumazinto varianto, darbelis gi didelis tai jie ir nekliuna :)

    Thanks for nice words!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Love your creations! All of them are just so beautiful!

    AtsakytiPanaikinti
  9. Beautiful page!!! Just gorgeous! Thank you so much for playing along with us at OUAS!

    AtsakytiPanaikinti
  10. Zinok gerai skamba ir be t raides
    Kudla as ir plinkantis :)))))) bent as tai skaiciau :))))

    AtsakytiPanaikinti
  11. N E R E A L I A I :)
    Megaujuosi kiekvienu tavo darbu. Kaip skaitant megstamo autoriaus knygos negali padeti, taip tavo darbu negaliu atsiziureti :)
    Ziuriu antrame jau ir epoksidinius vinukus panaudojai, o sakei jie tau nelimpa, viskam savas laikas ;) Pavadinima ir as taip perskaiciau kudla as ir plinkantis :))))
    Paskutinis tikrai toks, ne saldus, bet toks kitoks, dvelkia ramybe ir romantika.
    Zodziu - SAUNUOLE TU ;)

    AtsakytiPanaikinti
  12. So precious!! Beautiful take on the sketch - love how you have rotated it to suit your photo.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Stunning work - you have blitzed all these challenges!! Wow.
    Thanks you so much for playing along woith another freaking scrappy challeneg - love that LO esp. I was in my last year of high school when you were born - sigh... but still very good memories. xx

    AtsakytiPanaikinti
  14. Spartuole tu ;) grazus darbeliai ;) Man antras labai patiko. Smagus uzrasas ;)
    O taviskis gal irgi jau skrebina, kad zino kaip atrodo "laurutiski" skrebukai ? ;)

    AtsakytiPanaikinti
  15. ne neskrebina :D bet as jam vis parodau man patikusiu darbu, tai pasirodo atsimena kazka :)

    AtsakytiPanaikinti
  16. WOW....You did such a great research and put a lot of effort in your 1st layout! I love the patchwork! As for the second, I love your design and the little clusters! The 3rd one is so peaceful...Beautiful layout! Thank you for playing along at OUAS!

    AtsakytiPanaikinti
  17. Beautiful work! Thank you so much for playing along at OUAS! ~Gerry~

    AtsakytiPanaikinti
  18. Gorgeous layouts - really love the one you have created for Another freaking Scrappy Challenge love the collagy vintage look - Thanks for taking part

    AtsakytiPanaikinti
  19. What a lovely layout & it looks so good with the sketch turned - well done! Thanks too for playing at OUAS :)

    AtsakytiPanaikinti
  20. Gorgeous work ...thanks for playing along at WW1

    AtsakytiPanaikinti
  21. Such gorgeous work, love your take on the WW1 challenge! :)

    AtsakytiPanaikinti
  22. Great work, love your take on the WW1 challenge. Thanks for playing along with us

    AtsakytiPanaikinti
  23. Puskis - can you contact me please at anne.pennington@xplornet.com??? I would like to ask you a question! Thanks!!

    AtsakytiPanaikinti
  24. Ar praleidau ar tu nesigyrei, kad tavo darbelis buvo isrinktas tarp geriausiu? ;)

    AtsakytiPanaikinti
  25. Sveikinimai su penketuku Another freaking scrappy :) konkurse

    AtsakytiPanaikinti