2011-09-27

Kažkokia nesamonė

Taigi tikrai, pastaruoju metu kažkokia nesamonė vyksta, užplūdo apatija viskam... tikiuosi tai ilgai netruks ir greit praeis, nes net skrebint nekyla rankos... o taip dar nebuvo... tai dabar pagrindinis užsiemimas žaist žaidimėlius facebooke, baisu ane? Tiktai tikiuosi tai greit praeis. O tuo tarpu parodysiu praeitos savaitės darbelius.

Visų pirma pagaliau padariau darbelį Irmos konkursui . Oi reikėjo paplušėt, kol atradau tas eiles, man kažką sakančias. Perverčiau gal 10 įvairiausių knygų, kol galiausiai atradau labai seniai skaitytą Bernhard Schlink knygą "Skaitovas". Perverčiau ją ir čia net keliose vietose mane "užkabino' :) 



Eilės tokios:
"Aš prailaimėjau, kapituliavau
 Aš netgi nebandžiau kovoti.
 Pripažindavau klaidas, kurių nebuvau padaręs
 Pripažindavau turėjęs ketinimų, kurie nė nebuo atėję į galvą.
 Maldavau, kad mylėtų mane!"

Skamba liūdnai, bet gi gyvenime būna tokių akimirkų, kai jautiesi viską pralaimėjęs, kapituliavęs, kai tetrokšti, kad tave mylėtų, nežinau kaip jum, bet man būna... ir nebjau to pripažinti ir apie tai daryti darbelį, nes man jis primena, kad po tokių nuosmūkių, laukia dar didesnis džiaugsmas, dar didesnė laimė :) 


Kitas darbelis jau linxmesnis :) Tiksliau net apie labai linxmą man dieną, (nors iš nuotraukų turbūt nepagalvotumėt, kad čia kažkas susiję su manim ) :)
Ogi yra taip, kad mano brangiausiasis yra lengvai tariant namisėda, todėl jį ištraukt net eit su vaiku pasivaikščiot į lauką būna tikra kankynė. O čia praeitą pavasarį tėtukas padarė siurprizą man, susitarė susitikt su bendradarbiu, kuris šale gyvena ir turi mažą vaiką. Ot buvo netikėtumas, tai laimės buvo, kad gavau laisvo laiko sau :) Va apie tokią laimę po nuosmūkio ir turėjau galvoje rašydama apie aną darbelį!


Geros savaitės! Tikiuosi greit vėl paskrebinsiu, o per tą laiką grožėsiuosi jūsų darbais :)

6 komentarai:

  1. Hmmm..sakai apatija viskam, nesinori net skrebinti, o stai vulia! ir net du skrebukai...jei pas tave tokie tempai kada nera upo niekam, tai koki tempai bus kada busi ikvepta ??:):)
    Apie 'Crazy Love'...man labai patiko! Manau visus mus aplanko tokios nuotaikos, juk neisvengiama. 'Kudos!' tau kad skrebini sunkiasnes temas o ne tik cheeky. Labai grazus sio skrebuko sendinimas ir eilutes tokios daug ka pasakancios. Tikrai geras sis konkursas - netiketas (+) tai kad privercia daug ka ir paskaityti senai neliestas knygas :):)
    Antras skrebukas mano spalvu...esu sakius kad zalia mano spalva...tokie gamtiski LO man labai prie sirdies.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Off-topic: Man irgi būna apatijos bangos, bet dažniausiai aš tada nenoriu komunikuoti - negaliu prisiversti parašyti laiško, pakomentuoti įrašo, net pasveikinti su gimtadieniu... Labai gėda, bet dar nesuradau būdo, kaip tuos etapus įveikti.

    Man labai krito širdin tas skrebukas apie tave - Crazy Love. Teisingi žodžiai. Ir todėl taip gera, kai būna, kas tave myli visokią. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. na man atrodo, kad skrebui apatijos tikrai nėra :P labai gražiai dirbi, o tų dienų "lyg tyčia" visiems pasitaiko.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Suprantu, ka turi galvoje, man kai nera upo, tai skrebinimas irgi turi palaukti... Bet visa laime, kad tai neilgam, kaip sako mano kolege: viskas praeina, ir kas gera, ir kas bloga :)))) Tad linkiu, kad tas etapas tau kuo greiciau praeitu :)
    O skrebukai man patiko! Pirmasis mane paskatino paskaityti ne tik tavo parinktus zodzius, bet ir tuos, patamsintus - idomu pasidare, apie ka gi pati knyga :) Faina, kad sugebi skrebinti ne tik apie linksmus dalykus, man paciai tai niekada nepavyksta - rankos nekyla.
    Antrasis man labai pavasariskas, gyvas. Patinka tos medines sagos :) Ir kad daug nuotrauku :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nu likimo sese :) maniau cia man vienai kazkas uzejo :))) tik itariu man baisiau, bet baika... kaip Zivile ir sake viskas praeis :)))
    Skrebukai nuostabus! Labai gerai skaitesi eiles- na va, tu dar ir poete busi :))Siaip neskaitau kad skrebinimas turi buti kazkoks tik linksmas ir visiem grazus ir visiem suprantamas ir madingas :)))) Dziugiausia juk kai pati sirdis daro tai kas jai miela. Sekmes konkurse! Ir linkiu kuo geriausio ikvepimo, man smagu tavo darbus matyti :)
    knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  6. Manau, kad kaltas ruduo... Taip pat jauociuos nekaip, nes pries akis ilgas tamsus periodas, tad ir mintys tokios issiblaskiusios.
    O skrebukai superiniai. Pirmas tai toks romantiskai svajokliskai uzsisvajojes :)

    AtsakytiPanaikinti