2011-09-09

Kas atspės, ką reiškia DŽIBA?

Vakar sugebėjau padaryt net du darbelius!! Va tai darbinga diena buvo! 
Visų pirmą įveikiau skrebuką apie "Rango" (filmuką kurį Nojus žiūri kaip išprotėjęs). Skrebint apie šitą filmuką pradėjau dar savaitės pradžioj, dėliojau, dėliojau, embosinau, štampavau, net savo Craft Robo panaudojau, bet gavosi s.... , nesamone kažkokia ir tiek. Tai prisikankinus nusprendžiau viska daryt iš naujo visai kitaip ir tada darbelis susidėjo pats :) Va taip man patinka. 
Beja su juo dalyvaujau Scrap the Boys rugsėjo konkurse
  
[Rango]

Supratau, kad tokius darbus man labai lengva daryt, beto jie man puikiai tinka kai noriu panaudot kažkokią simboliką, tarkim šį kartą norėjau įdėt filmuko bei dykumos atributikos. 

Kitas darbelis darytas Stuck rugsejo konkursui.
Duota ši schema:


ir mano darbelis toks:

[Džyba?!]

Praeitą sekmadienį buvom truputį grybauti. Iš pradžių Nojus nesuprato, ką daryt su grybais, net bijojo prisiliest, bet paskui vaikščiojo šaukdamas "džyba", o radęs raudavo, nuvalydavo samanas, žemės ir dėdavo į ragažę :)

Dar vienas man labai smagus dalykėlis: pora mano darbelių (kad ir mažučių), buvo išspauzdinta žurnale "Visi rankdarbiai". Straipsnis buvo apie scrapping.lt organizuotą skrebukių susitikimą.



Tai tiek naujienų!
Gero skrebinimo visiems!!!

5 komentarai:

  1. Sveikinu su straipsniu!
    Sekmes su graziais skrebukais!
    Dzibai :)))))))))))) nuostabus :) O dzybautojo marskineliai jau kokie prikolni , vajeiiiiiiiii :) Ir as tokiu noriu !!!! SAu :)
    einu liftinti tavo Rango - nu fantastinis... gaila, bet sio filmuko as dar nemacius ...einu pasiklausiu vaiku, nes jie megsta issinuomuoti per Tv kokiu nors multiku, be tevu zinios :))))
    Linkejimai
    knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  2. Zinok butinai paziurek Rango, sakau gerai kad Nojus issirinko sita, tai kazkaip jis nenusibostantis, gal todel kad toks grynai Jony Depp'o tipo :)
    O marskineliu kitos puses nematei!!! reiks nufotkint parodyt :))) nes ten yra kisene kur peliokai slepiasi :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pirmiausia, sveikinu patekus i spauda...pazystamas man sis nepakartojamas jausmas, tikiuosi tai ne pirmas ir ne paskutinis kartas tavo skrebukai puos LT rankdarbiu zurnalus!
    Antra, labai nuotaikingi skrebukai: Pirmame labai matosi Jodie itaka ;) antras Puskisko braizo su ta virvele raityta. Smagu kad Nojus Dzyba rado, ir dar toki dideli :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai, labai faini skrebukai, ypac tas pirmasis o dzybo niekada nebūčiau atspejus kas tai, čia gal jau siemetinis grybas? Kiek tavo maxiuj metu?

    AtsakytiPanaikinti