2011-09-28

gyvenime vien paradoksai

Vakar rašiau apie mane užplūdusią apatiją, o vakare padariau atvirutę (kurias vos prisiverčiu padaryt) ir pabaigiau prieš kurį laiką pradėtą skrebuką. Ar gi ne paradoksas? Gal jūsų žodžiai mane įkvėpė, žinojimas, kad ne man vienai užeina tokios bangos, gal padėjo ir garsus to pripažinimas. Gi visad taip būna pasakai vieną, o tuoj atsitinka atvirkščiai. Čia atsimenu kai Nojus mažiukas buvo, būdavo papasakoji kam nors kad tarkim gerai miega, tai tuoj žiūrėk pradeda prastai miegot :) Jau tas gyvenimas, tikras šposininkas :)
Tai žodžiu visai netikėtai rodau pora naujų darbelių :)

Visų pirma atvirutė skirta scrapping.lt konkursui. Jau senai galvojau, kad reik sudalyvaut, nes prizas nerealus ir šeip idomu išbandyt save :) Bet gi su tom atvirutėm prasti reikalai man, o dar bandžiau atrast kažkoki super duper štampuką (nes konkurso reikalavimas yra panaudoti savo gamybos antspaudą). Tai galiausiai vakar sėdau ir sumečiau netradicinę atvirutę. Stebuklingo štampuko neišradau, tik panaudojau labai mėgiamą plievelės su burbuliukais gabaliuką :) Juo aš mėgstu paštampuoti skrebukų pagrindus, o šį kartą paštampavau širdelę.



Dar noriu parodyt darbelį, kurį pradėjau daryt kažkada praeitą savaitę, o vakar netikėtai pabaigiau...


Dariau pagal šią Sketchy Thursdays schemą :


Tokios tokelės :)

8 komentarai:

  1. šauni atvirutė :)
    ir gražuolis skrebukas :)
    labai džiaugiuosi, kad nuotaika pasitaisė :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi, kaip man patinka tas tavo stampavimas su burbuline, vis neprisiruosiu isbandyti, superinis efektas.
    O va jus pries "kazkada" , tai ka as pasakysiu, TB neatpazistamai pasikeites :) Superinis skrebukas ir schema labai ikvepianti, pagal ja ir as tuoj pulsiu ka sumeistrauti :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. nus kokia tu saunuole!!!
    Atviruka ir man sunku daryti, net keista... kazkada buvo 123 ir yra ... saunus tavasis ...
    skrebukas fantastinis, patiko papaisymai , net keliu spalvu...
    Sekmes konkursuose!
    schema tikrai vyliojanti, kaip cia praleidau
    :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. These are GORGEOUS! I loveeeeeeeeeee the colors and the paint! Thanks so much for playing along with Sketchy Thursdays! :):):):):):):):):):):)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Seriously awesome! Thanks for playing with Sketchy Thursdays!

    AtsakytiPanaikinti
  6. kaip fainai! 'Pries 8 metus' tai tie padazymai lyg fejeverkai...iskart pakelia nuotaika.
    Gera ta tavo apatija...kada man uzeina tai isvis nesinori islysti is patalines, tavo apatija produktyvi pasirodo :):) O galbut paslaptis tai kad reikia tiesiog 'prisiversti'(?)
    Sekmes konkursuose...tavo uzsidegimas skrebinimui uzkreciamas!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Smagu, kad ne-skrebinimo-periodas taip greitai praejo :) Labai labai labai patiko tavo skrebukas pries 8 metus :D Taip faina, kad suskrebinai sena nuotrauka, ir taip zaismingai :) Super igyvendinai schema, nors imk ir kopijuok :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Glide tie burbuliukai labai fainai, tikrai pabandyk :)
    Knopkinukai matai kaip gerai is taves ismokau sekt konkursiniu tinklarascius, gi per tave atradau ir si :)
    Irma gal as neleidziu kad mane ilgai kankintu ta neigiama aura, prisiverciu kazka padart, ir tada jai nieko nelieka tik begt sleptis :)
    Zivile, o nuotrauka tai jo sena ir dar rasydama posta pamirsau pridurti, kad tai yra mano dovana vyrui (tada vaikinui) pirmosios valentino dienos proga. Matai ta nuotrauka yra ant medines sirdeles, tai ta sirdele as ispjoviau su pjukliuku :D nudaziau, priklijavau nuotrauka, o is kitos puses dar linkejima israiziau :) Todel sis darbelis man dar ypatingesnis, nes jame iamzinau pirma valanetino dovana :)

    AtsakytiPanaikinti