2011-08-12

Negaliu sustot

 Kartais buna tokiu dienu, kai atrodo gali kalnus nuverst, sugebi, susitvarkyt namus, issivalyt langus ir padaryt net 3 skrebukus :) Man patinka tokios dienos! Bet buna, kad sedi ir tingi... Turbut visko reikia. Reik kovot su tuo tinguliu, pradesiu nuo sito įraso, o toliau ziuresim :)

Tai visu pirma darbelis, vos ne pamirstas, tai yra padarytas jau pries kuri laika, bet vis neparodytas. Apie tai, kad sis pavasaris, buvo burbulu putimo pavasaris, Nojus vis pute ir pute :)

[pfu...]

Antrasis darbelis, buvo pradetas daryti skrebinimo susitikime, taciau neradusi reikiamu priemoniu, atidejau ji i sali, o namie pabaigiau.
 [karas ir taika]

 Sis darbelis velgi skrebinimo susitikimui atsiminti. Si kart įamzinau Nojaus paskrebinta lapa.

[taukšt, taukšt]

p.s. dabar perskaicius supratau, kad viska parasiau be varneliu ir nosiniu, atsiprasau, blogas iprotis rasyti skype... tik dabar jau netaisysiu, bet kita kart pasitaisysiu (beveik sueiliavau :D )

11 komentarų:

  1. o mergyt, sauniai darbuojies ;)grazu ziuret ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai patiko Nojaus paskrebintas lapas :)
    tikras šeimyninis darbas

    AtsakytiPanaikinti
  3. aš apakus nuo kokybiško produktyvumo :) Puški, nereali tu :))) Labai super darbukai...beje, kai pamačiau tavo sūnelį ir teko parą su juo pabūti, suprantu, kad tu gali darbuotis ne tik naktimis, bet ir dienomis...ne visoms taip pasisekė :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. wow so much beautiful, awesome, outstanding artwork here ..... absolutely adore everything you create ... hugz x

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nu ir tempai pas tave :O
    Kiek groziu tu cia prikuriai, ir kad as taip sparciai mokeciau skrebinti...
    Labai taikliai Juste apibudino kad produktyvumas taip pat labai priklauso nuo vaiko charakterio.... Dienos metu man neiseina skrebinti kadangi vaikai nesugeba savarankiskai pabuti be mano demesio net 15 min. :(

    Irma P.

    AtsakytiPanaikinti
  6. wau Puski pas tave tempai skrebinimo! na bet jau ko stebetis :D nebe pirmas kartas gi :) skrebukai zavingi :) pirmasis patiko del savo spalvu ir tikrai atrodo, kad gyvai matau puciamus burbuliukus :) antrajam pralinksmino judvieju smagios foto :) o pasutiniajam suzavejo suskrebintas tavojo mazuliuko lapukas :) labai faina :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kokie šaunūs ir spalvingi visi darbai! patiko vaiko piesinukas ikorporuotas! Ir pirmasis toks spalvotas su veltinio burbulais! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aciu visom labai labai!!! Cia matyt mane susitikimas įkvėpė, atrodo galiu nemiegot tik skrebint ir skrebint :) O su Nojum nemieganciu as retai ka skrebinu, nebent su Craft Robo kazka isipjaunu, ar siaip pakarpau. Jis kazkaip pradejo ilgiau miegot (tfiu tfiu tfiu, buna kai pagirii tai daznai atvirksciai viskas pasidaro). Ismiega 3 valandas pietu ar daugiau, tai ir speju kazka nuveikt, o paskui vakare eina 22h miegot, tai as dar buna iki 12 ar 1 nakties pasedziu, matyt tiesiog as per mazai darau savo detaliu ir pan, todel ir trumpiau uztrunku :)

    Heather thanks very much, it means a lot!!!

    AtsakytiPanaikinti
  9. Nu tu ir prikepei ... Ir visi tokie "su cinkeliu" ... Manau dėl spalvų :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Love the pics in the second layout... lots of fun... I really love your style and enjoy looking at your work. will pop in more often and have you saved in my favorites :)

    AtsakytiPanaikinti