2011-08-09

Kol Nojus miegojo

 Šiandien užmigdžius Nojų lėkiau skrebint vieną susitikimo nuotraukų, kurią parūpino Glidė (Dėkui!!!). Kažkaip labai norisi skrebinti, kol viską dar gerai atsimenu, tada būna dvigubas malonumas :) 

 [best time ever]

Galvoj dar pilna minčių, taigi tuoj sukirsim su Nojum šokoladinio bananų pyrago (mano kepto, kas keis1iausia :D ), pažiūrėsim filmą, o tada jį užmigdžius, tikiuosi dar paskrebint :) Net rankos niežti :)))

Gero vakaro ir saldžių sapnų!!!

5 komentarai:

  1. Super! Nu tempai tai tikrai nerealus su skrebukais, tik spek ziuret ir ziuret, dziugu. :) Sis skrebukas neisimtis, labai patiko! O pagrindo popierius jau toks buvo ar irgi sudetas is horizontaliu juosteliu? :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Va ka reiskia ikvepimas po susitikimo:) Visos spalvos taip ir dvelkia šiluma ir gera nuotaika, superinis darbukas ir superinė nuotrauka su kalnu gerų emocijų, ta proga ačiū MB už foto ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. JAu pradedu pavydet...:D
    kad negalejau sudalyvaut...echh...
    Skrebukas - kaip visada puikus!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ignai, si kart popierius toks, prie jo tiesiog prilipo nuotrauka :D nebegalejau nieko kito naudot, nes kaip Glide ir pastebejo, tada man iskart padvelke tokia siluma, gera nuotaika. As ji tik truputi upgreidinau priklijuodama pora nertu juosteliu, ikaldama kniedziu.

    AtsakytiPanaikinti
  5. :) geras nuotraukos kadravimas :))) Kas jus taip juokino ? :))))
    As bandau isipaisyti - mintimis :)
    tikrai, kad emociskai siltas ir linksmas skrebukas :)
    saunuole

    AtsakytiPanaikinti