2011-08-15

darbelis Random Inspiration Challenge #20

Man labai patiko Irmos rengiamas konkursas random inspiration challenge #20 . Iškart žinojau, kad jame dalyvausiu, taigi vakar paprašiau vyro , kad nufotografuotų ir paskrebinau :) Šį kart gavosi labai minimaliai, bet užtat sėdėjau ilgiausiai :D paradoksas, kuo daugiau i darbelį pridedu detalių, tuo trumpiau darau, o kuo mažiau detalių tuo ilgiau sėdžiu :D Bet esmė ta, kad rezultatu esu labai patenkinta, patinka man šitas :)


8 komentarai:

  1. Matai koks paradokstas...kuo minimalesnis skrebukas, tuo sudetingiau tau skrebinti. Nu tada gerai kad sis issukis paskatino perzengti savo pacios konforto barjierus ;)
    Beje, skrebukas NUOSTABUS...kazkaip cia tas raudonas taskuotas pagrindas labai tinka prie nuotrauku. Ir nuotrauku kokybe labai gera.
    Vz, labai dziaugiuosi kad sudalyvavai siame konkurse!

    AtsakytiPanaikinti
  2. man irgi patinka, toks laabai paprastutis ir siltas skrebukas, bet nepamirsk, kad praktiskai idejai labai daug, gi rankines turinys uzima gera dali skrebuko, o jo kureja esi tu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. jega ! grazus portretas, kokybiskos foto, ir kaip idomu bus palyginti po keleto metu, ka nesiojais rankinuke , ar ne :) tikrai super! As jau irgi laukiu nuotrauku siai temai:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sutinku su Irma! Tikrai popierius čia pagrindo labai gerai atrdodo! Žavus darbas!

    AtsakytiPanaikinti
  5. :) matai kaip gali buti sudetingas paprastumas.
    Man ir su juo sunkiai.
    Jeginis darbas, nuostabi mama nuotraukoj :) ir gerulis tases turinys, jei nesiociau tase, kopijuosciau ideja :))) nesiotis antras kelnes vaikui :)))
    sekmes konkurse

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tai kai tas vaikas dar ne pilna menesi vaiksto be sauskelniu tai tenka, nes visokiu bedu istinka netycia :) Kaip sakau mano rankines turinys tai Nojaus rankine :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai gražus, šiltas ir mielas darbelis :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Super minimalistinis skrebukas! :) Taip ir toliau, sekmes konkurse. :)

    AtsakytiPanaikinti