2011-07-26

pasibandymas

Prisižiūrėjus Jodie darbų, bei pasižaidus jau su padarytu koliažo lapu, nusprendžiau, kad ir man reik kažką panašaus padaryt ir padariau :) 
Ir tiesą pasakius, labai patiko, norisi dar ir dar pridaryt tokių darbų :)

[del tavęs ir gamtos]

Darbelis apie tai, kad Nojus auga su daugkartinem sauskelnėm, kurių mum parūpino geroji teta iš Prancūzijos. Norėjau pavaizduot tą kelionę, kelią, kurį teko patikrt sauskelnėm, kol atkeliavo pas mus, yra net etiketės, nuo sauskelnių pakuočių, taip pat sukarpiau vieną jau visai sudėvėtą sauskelnę (iki ko tik skrebinimas nepriveda). Įdėjau kniedes iš tos sauskelnės, etiketę, bei medžiagos gabaliukus. Spalvos gamtos, žemės :) Žodžiu labai patiko daryt šį darbelį!!! :)))

9 komentarai:

  1. labai patiko....atrodo kad tau reiketu paciai gaminti rastuotus popierius! nuostabu! atsiziureti negaliu...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Och!Puikus! Kaip man patinka tokie koliazai!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tau pavyko taip pat puikiai padaryt, kaip ir tiem dizaineriam, kuriu gatava lapa naudojai ana karta :) Patiko, kad panaudojai simbolines detales :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. OOO kaip fantastiskai tu matai, ka gali padaryti sauskelnes :)))
    As saukau, kad Tau pavyko geriau nei tiem dizaineriam, nors tonacija ir simboliai kai kurie panasu, bet kiek orginaliu detaliu,net su aukom... prie ko priveda tas skrebinimas :))))
    Labai liuks, labai nuostabus darbas.
    Tikrai labai dziugu, kad radai kas pakelia sparnus kurybai ir naujiems isbandymams.
    Pirmyn mergaite :)))
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  5. Wow! Nerealiai gražiai žiūrisi. Vat ėmiau ir neskaičiau aprašymo, nes norėjau pažiūrėti, ką aš pati šiame skrebuke suprasiu, ką įžvelgsiu. Ir, mano nuostabai, pamačiau kelionę, ypač patiko raidelės T A V E S - aš vos neperskaičiau T R A V E L. Ir, nepaisant šio margumyno, labai lengvai atradau darbelio pavadinimą. Viskas labai liux, labai bambiniškai. :)

    Aiva

    AtsakytiPanaikinti
  6. super popieriuka pasigaminai! zymei zymei grazesnis gavosi uz jau gatavus popierius :) tau tikrai tai puikiai pasiseke, tad drasiai kur toliau :) detales visos tikrai labai idomios ir viskas puikiai tinka tarpusavyje :) labai saunu, kad ir sauskelnes praverte :))))

    AtsakytiPanaikinti
  7. ...cia tikrai yra tavo talentas - tokio stiliaus skrebukai...

    ...jega...

    tai tavo stilius!!! matosi kad kaifuoji skrebindama :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Negalvojau, kad dar sugebesi kazkam panaudoti visai jau susidejevusias sauskelnes ... O dar ir originalia kortele prancuziskai issisaugojai 8))
    Sutinku, kad tokie skrebukai tikrai tavo stilius. Taip ir toliau ...

    AtsakytiPanaikinti
  9. Puikiai tau viskas pavyko, visus detales, kad ir kiek ju daug - laba isusijusios. Sveikinu izengus i dar viena stiliu ;)

    AtsakytiPanaikinti