2011-06-20

scrappbooking in France

Sakau, gal gi jau laikas pasirodyti :D
Bet kolkas rodausi su darbeliu, kurį dariau Prancūzijoje.
Vieną vakarą Alvita pasiūlė tokį kaip ir "familly challang'a" paskrebinti viena iš jos duotų nuotraukų, su jos priemonėmis. Aišku iškart sutikau, nes mintis man patiko. 
Išsirinkau šią nuotrauką, nes ji iškart man pasakojo istoriją, apie praėjusį rudenį, kai Alvita su šeima buvo Lt ir mes ėjom į lobio medžioklę :)) (čia toks žaidimas, kur vadovaudamasis koordinatemis, padedant gps, ieškai lobio. Rekia atlikti užduotis įvairias, kažką skaičiuoti, kažko ieškoti ir taip jei busi gudrus ir aklyas rasi lobį :) beje sitas zaidimas egzistuoja daugelyje pasaulio miestu, tiesiog pasirenki marsruta ir taip atrandi idomiu vietų ir lobį :))



Nertos gelytes Alvitos ranku darbas, buvo gaila naudot, bet panaudojau :D beje ir pati sugalvojau kad reik ismokt nert, tai mokinuosi... iki ko tas skrebas priveda...

9 komentarai:

  1. Sveika sugrizus, smagu vel matyt tavo skrebukus. Labai fainas darbelis, nertos gelytes jega. Uzsuk kada pamokysiu nerti, turiu knyga su panasiom gelytem. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. WOW !!!! THIS IS SO AWESOME .. love the colours and all the details .. just perfect .. hugz x

    AtsakytiPanaikinti
  3. Smagu, kad gryzai is atostogu ;) o dar su tokiu nuotaikingu skrebuku :) viskas labai grazu ir savose vietose :) o nerti gelytes as irgi mokausi ir manau jos bus vieninteles ka mokesiu :D irgi pradejau mokytis tik del skrebo :D
    va turiu klausimuka kai spausdini tekstuka ant pleveles koki printeri naudoji:lazerini ar rasalini :) busiu dekinga uz atsakyma ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sypseniki, naudoju rasalini printeri, perku permatomas plieveles tinkamas rasaliniam popieriui, jei kada reiks atsispauzdint, sakyk, bus proga ateit i svecius :)

    Ader, tai va reiks kada organizuot susitikima susijusi su nerimu, butu visai idomu :)

    Heather thanks, very much!!!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Aciu Puski uz informacija, BIG'e kancelerinese radau permatomas pleveles A4 formato, tik va nezinau ar jos rasiliniams tiks... niu bet gryzus namo reiks pabandyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. nu tikras lobis :) saunus skrebukas ir saunu kad lendi i dienos sviesa :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Grazus skrebukas! Smagi akimirka ;)
    Faina, kad net per atostogas radai laiko paskrebinti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  8. toks labai labai ramus :) bet kartu islaikantis tavo skrebinimo entuzizma- negaliu ivardinti buten kur slepiasi tas entuziazma- bet jis tikrai yra ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Labai gamtiskas ir sodrus skrebukas. :) Patiko visu detaliu isdestymas ir tas nuotraukos apdraskymas manau cia lb lb tinka. :)

    AtsakytiPanaikinti