2011-06-13

I am back :D

 Jau savaitė kai gryžom Lietuvėlėn, bet vis neprisiruosiau prisėst rimčiau prie kompo, tai karščiai puolė (kurių negaliu pakęst), tai tėtukas kompą vogė (nesvarbu kad dar du loptopai yra, bet abiem reikia stacionaraus :D ). Taigi šiaip ne taip prisiruošiau :)

Atostogos žinoma buvo geros, o ypač geros tuo, kad įsigijau skrebinimo gėrių, pamačiau skrebinimo parduotuvę tokią kurioje gali turbūt pusę ar visą dieną praleisti, ir dar net gi paskrabinau :) Žodžiu skrebas su manim visur, net atostogose :D

O linxmiausia tai, kad ne tik aš rinkau, visokias kriauklytes ir pan niekučius busimiem skrebukam, bet ir vyras, visko man ieškojo :)))

O čia keletas nuotraukų būsimiems skrebukams:
















3 komentarai:

  1. Wauuu kokie nuostabus, nepakartojami KADRAI :)
    Sveika pargryzus!!!
    Pirmiausia, SVeikinimai tortadienio proga :))))
    Linkiu neisblestancio juoko, selsmo, darnos sirdyje ir mintyje,linkiu kurybos,linkiu aistros,LINKIU TAU VISKO- VISKO KO GERIAUSIO !!!
    Parasyk adresa, atsiusiu zaporozieti su keturiais begemotais ir viena zirafa :)))) P.S(nors kaip matau, jau prisiziurejai :))))
    Linkejimai
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aciu aciu knopkinukai su sveikinimus!!!! linkejimas superinis!! dekui :) o prie siuntinio dar reiktu ir pora karviu imest, gi as del tu juodu demiu baltam fone pamisus :D :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. rasyk adresa - atsiusiu ko panorejus :)))))

    AtsakytiPanaikinti