2011-05-16

before vocation

Atostogos jau ant nosies kaip sakoma :) Jau nebegaliu sulaukt!!! Belaukiant truputį paskrebinau praeitą savaitę, kad greičiau laikas eitu, tai prieš išvažiuojant dar noriu su jumis pasidalint :)

Taigi pirmasis darbelis "Play time bum-bum" skirtas Scrap the Boys gegužės mėnesio konkursui    
Kai pamačiau temą iškart supratau, kad dalyvausiu, nes 
tema yra: darbelis apie vyro ar sūnaus kolekciją.
Aš kaip tik jau kurį laiką galvojau padaryt darbelį apie Nojaus maniją kamuoliams, nes jų jam dabar reikia ir reikia, visokių: mažų, didelių, medinių, plasmasinių, veltų ir t.t. Šiaip planavau nufotkint jį su visais tais kamuoliais, bet matyt vis patingedavau, o vieną dieną peržiūrinedama nuotraukas aptikau nuotraukas, kur jam dar tik 9 mėn ir jis jau graužia kamuolį, ir pats storuliukas, apvalutis kaip kamuolys, tada ir supratau, kad atėjo laikas padaryt šį darbelį!

So my vocation is coming and I am so excited!!! Can't wait!! So to make it easier  I scrapbooked  :)) And off course I want to share with you what I created :)

First LO "Play time bum -bum" is made for Scrap the boys May challenge .
Then I saw this challenge I knew I will participate, because I love theme,
which is: scrap a layout about a collection that your son or husband has.
For awhile I was planing to scrap my boy obsession about  balls, because he loves them: big, small, wooden, plastic, felted and so on :) I was planing to take a photo of him and his balls, but maybe I was lazy, or just couldn't find time. One day I was looking at old pictures and found pictures in witch Nojus is just 9 months old ant still playing with a ball, and he is just like a ball with big cheeks :)) So I knew it's time to scrap! :)

Pavadinime žodeliai "bum-bum" reiškia kamuolį, taip nojus jį vadina.

"Bum-bum" means ball, that's how Nojus calls ball :)

Daugiau įkelsiu vėliau, nes jau atsikele mano monstriukas :)

Other layouts I will post later, now my little monster just waken up :)

6 komentarai:

  1. :)))) geras, aplenkei mane :))) as jau dvi dienos prie sio + dar vieno konkursinio sedziu :)))))
    Oj tie berniukai, ne jau daugelio berniuku manijos panasios ... pamatytum kiek pas mus kamuoliu :)))))) virs 50 pametem skaiciuote :))) ir viskas prasidejo panasiai nuo 9men :) + -
    aciu dievui apie 4 metus pasikeicia :)))) tik i ka nesakysiu :)bet zymiai brangiau nei kamuolys :) paguodziau ?
    Tavo Nojus(labai grazus vardas)ir labai nuostabus burbulekas :))) Skrebukas nuotaikingai , spalvotai,linksmai nuostabus.
    Tai ka isvarai is eterio, ilgam ? Jau dabar pasiilgau :)
    Linkejimai
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  2. Hehehe! HOW cute is he. LOVE those cheeks. Lovely layout and love the photos you have used.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai zaismingas, spalvingumu tau budingas skrebukas! Tik pernelyg "per tvarkingas" palyginus su tais skrebukais kuriais as tave asocijuoju ;)...siam labiau sulaikiai vedzias ir gavosi labiau minimalistinis negu tavo "free style" primetymai ir pritaskymai. Bet as esu uz ivairove!
    Grazu! taip ir toliau!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Knopkinukai, ot lauksiu pamatyt, kas pas taviski per manija :)) Bakuganai gal? :)) Tokio amziaus vaikam bent pries metus buvo laabai populiaru :) laukiu laukiu pamatyt darbeli :) islekiam trim savaitem, gerai atsipusim tikiuosi, bet prie kompo aisku prieisiu ir darbelius visus apziuresiu :) kaip gi kitaip, beto vyro sese zada prancuzijoj nusivest po skrebinimo pardes ir i kursus, tai jau zinaip KAIP laukiu!!!! zodziu visko laukiu :))))

    Nadia thanks so much!!!

    Irma labai gerai pastebejai, kad "per tvarkingas" man paciai jis toks, toks kitoks, bet labai norejau panaudot sita burbuliuota popieriu, parodyt ta gausa kamuoliu, o popierius toks ryskus, kad nebezinojau kaip su juo susidorot, tai gavosi kaip gavosi, bet man patinka :)
    Katik ikeliau kitus naujus darbelius, tai jie jau tokie labiau man prie sirdies, bet ir sita myliu :)))

    AtsakytiPanaikinti
  5. kol tu rasai, as skrebinu, kol tu lakstai as tau rasau... gale abi sukeliam po nauja darba :))))) itariu cia mes sparciausios skrebintojos, vien is idejos i konkursus einam :)
    Oj kaip tu cia dziugiai leisi atostogas...oj kaip fainiai tau... O jau kai grysi tai jau skrebinsi iki 100 :))) Labai lauksiu tavo nauju ispudziu...
    Einu komentuoti kitu darbu, maciau kad jau zaibiskai prikepei ...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Jau mazylis tavo koks fainuolis, tik ir noretusi toki pakamuot ;) popierius labai tinka ir idomiai kad uzrasei i tuos burbulus, linksmas darbelis!

    AtsakytiPanaikinti