2011-04-30

April challenge #2

Vaikas užmigo, o aš aišku prie kompo, žiuriu nera ką veikt prie kompo tai sugalvojau pabandyt padaryt darbeli konkursui kuris užsidaro už 2,5h. Na ir ka galvojat? Spejau :D likus 8 min iki pabaigos ikėliau darbelį :D Užduotis buvo panaudoti sagas, taigi ta ir padariau, o šiaip kaip sakant pasinėriau į dažų terapiją ir pasiterliojau!!! Jėga!!!

So after my child fell asleep I decided to try participate in April challenge #2 at Show us your stuff. I needed to use some buttons, so I did. It was very relaxing, therapeutic!!! I love it :)))


p.s. fotkinau su muiline :) tai kokybe nekokia nuotraukos, ryt reiks perfotkint normaliai, kai MB bus.

3 komentarai:

  1. koks smagus, spalvingas skrebukas...jaučiu realiai jei susitikčiau su Tavimi būtum tokia pati spalvinga tauškutė linksmutė :) Manau kad spalvų parinkimas daug ką pasako apie žmogaus asmenybę...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dekui Irma, is tikro spalvos mano gyvenime dominuoja ryskios, nzn sakau gal todel kad mano darbas susijes su vaikais, dabar auginu viena ir siaip daur neisaugus is vaiku :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Wow this layout is beautiful! I love the color combo. By the way thank you so much for leaving comments on my blog :)

    AtsakytiPanaikinti